Ben Güç ayarlarından hazırda beklete alıyorum kasanın power butonuna bastığımda hazırda beklete alıyor böylce 10-15 s PC açılıyor
Bilgisayarı 30 saniyede açacak
- 1
- 2
bir çok forumda karmic koalanın çok hızlı açıldığı win 7 yi geçtiği hatta bazı "pc dergilerinin" bunu videosunun linkini verdiğini görmekteyim ben mi farklı bir gezegendeyim yoksa sadece bende mi karmic koala açılmas süresi açısından vistayı geçiyor.... sırf inat olsun diye sistem yapılmaz ki kardeşim bekle biraz daha stabil bir sürüm yap
karmic koala da bende grub ekranında karmici seçmemeden karmic masa üstüne düşmem tam tamına 45 sn sürüyor neresi hızlı bunun
bir çok forumda karmic koalanın çok hızlı açıldığı win 7 yi geçtiği hatta bazı "pc dergilerinin" bunu videosunun linkini verdiğini görmekteyim ben mi farklı bir gezegendeyim yoksa sadece bende mi karmic koala açılmas süresi açısından vistayı geçiyor.... sırf inat olsun diye sistem yapılmaz ki kardeşim bekle biraz daha stabil bir sürüm yapBenim dandik bilgisayarımda bile Ubuntu'nun her sürümü Windows XP ve Windows 7'den daha hızlı açılıyor. Kaldı ki Karmic Koala içlerinde en hızlısı.karmic koala da bende grub ekranında karmici seçmemeden karmic masa üstüne düşmem tam tamına 45 sn sürüyor neresi hızlı
Windows 7 de nereye 30 saniyede açılıyor? Power tuşuna bastıktan sonra zaten sırf 10-15 sn Windows 7 boot ekranı gelmesi sürüyor. Splash menüsüydü parola ekranıydı açılıştı işlemcinin işini bitirip hazır hale gelmesi 1-1,5 dk sürüyor zaten.
- 1
- 2