http://img535.imageshack.us/i/adszm.png/
YardımLarınız İcin Simdiden Tesekkur Ederim .. :)
BiLgisayarı Her Actıgımda BöyLe oLuyor .
çalışır'a msconfig yaz başlangıç sekmesine gel oradan baf.exe'yi bul ve önündeki tik'i temizle sonra oturumu kapat aç.
Baf.exe Zaten Etkin DegiL .
Yok Mu Yardım Edecek Biri ?
etkin olup olmamasından ziyade kaydını olduğu gibi kaldır, olmazsa CCleaner'ı yükleyip başlangıç sekmesine gelerek ordada bak bi(ccleaner hem regedit hemde başlangıç kısayolları'nı bir arada listelediğinden daha verimli olur), varsa ordanda sil.
BiseLer TemizLedim Ama Yine oLmadı .
Baf Diye Bir YazıLım Yok BasLangıcta :S
olmayan şeyi windows çalıştırmaya uğraşmaz, ya var sen göremiyorsun yada başlatılan başka bir uygulma-program onuda açmaya çalışıyor(o şekilde ayarlanmış ve unutulmuş olabilir) ancak dosya olmadığından hata geliyor. sana ve kullanımına özel bir durum o zaman, bilgisayarını iyi tanıyıp incelemen lazım. ayrıca son bir not, yukardaki önerilerden ziyade windows'la birlikte bir yazılımın açılması hizmet olarak belirtilirsede mümkündür. eğer sen veya kurduğun bir ayar yazılımı windows hizmetlerinde değişiklik yaptıysa buda sebebi olabilir. çok çok düşük bir ihtimal ama dene bak, 1dk'nı almaz.
Bence Baska Bir YazıLım CaLıstırmaya CaLısıyo.Ama Hepsini KontroL Ettim.Nette Arastırdım Bunun Worm oLdugunu SoyLuyor.Antivurusunuz Virusu BuLup SiLmistir Geride Artıgı KaLdıgı İcin Yapıyor oLabiLir Diyor.Deniyorum Herseyi Ama HaLa Yapamadım .