Selam..
Vista da bilgisayarı kapat seçeneğine girdiğim zaman default olarak uyku geliyor. Bunu değiştirebilirmiyim ??
Oraya girince yeniden başlat default gelsin.
Denetim masasında bir sürü yere baktım ama bulamadım.
Şimdiden teşekkürler......
Bilgisayarı kapat kısmına girince uyku geliyor.
Vistada bütün Registry hataları düzenliyor,gereksizleri kaldırıp performansınızı artırıyor güvenliğinizin son durumunu açıklarınızı öğrenin ,gereksiz dosyalardan,virüslerden,casus yazılımlardan kurtulun,disk performansını kontrol edip gerekli ise diskinizi düzenliyor,sorunlarınızı çözün hiçbir proğrama gerek kalmadan...
arkdaşım o dedğin yeri yeniden başlat yapamssın ama kapat yapabilirsin bunun denetim masası değil masaüstünde kişiselleştir tıkla daha sonra ekran koruyucu daha sonra güç ayarları hangi plan seçili ise plan ayarlarını değiştire tıkla gelen ekranda gelişmiş güç ayarlarını tıkla yine geln ekranda aşağı doğru baktığında güç düğmelri ve kapak yazar ona tıkla alt menü çıkınca başlat menüsü güç düğmesi yazar ordan istedini seç artık inşallah işine yarar grşmek üzere eyvallah..
vatansever kardeşim çok teşekkürler
vallaha benim de o düğmeyle ilgili sorunum vardı...
uykuya girince birtürlü uyandıramıyordum ( çok ağır uykusu var galiba. top atsan uyanmıyordu :)) )
bide arkadaşlarım dahil annemde kapat düğmesi diye habire orayı tıklıyordu..
çok aradım o düğme ayarlarını ama...
neyse uzun lafın kısası...
teşekkürler paylaşım için
birde benim forumda yazdığım dosya adları ile ilgili soruna el atıversen sevabına :))
Arkadaşım teşekkür ederim, dediğin yerden yaptım oldu.