ark lar win xp kullaniyorum bilgisayari baslattan kapatmama ragmen ekran kapaniyor fakat islemci fani ve kasa icerisindeki dier fanlar hala calisiyor...yardimci olursaniz sevinirim...
Bilgisayari kapatiyorum ama...!
her ihtimale karşı virüs taraması yaptır ve acaba otrumu kapat seçeneğinimi seçiyorsun dalgınlıkla olur abim bunu çok yapardı ve ayrıca denetim masasından güç seçeneklerine bi göz at derim. oda olmassa biostan güç ayarlarına bir bak.
ne yaptiysam olmadi acilisda da zaten cpu hatasi veriyordu biraz arastirdim hatayi bios update gerekliymis update yaptim bu seferde farkli bi hata vermeye basladi...kapanmama sorununu da sonradan farkettim...
masaüstü sağ tık<özellikler<ekran koruyucu<güç<gelişmiş<bilgisayarımın güç düğmesine bastığımda kapat seçeneği aktif mi diye bir bak bazı bilgisayarlarda AMP seçeneği var o zamanda onun aktif olması gerekiyor.
ne denediysem fayda etmedi ark lar...Kullandigim anakart `P5VD2-VM SE` bu modeller cok sorun cikariomus...
sanırım bu asusun bi modeli bazı asusların çok cabuk diğer bileşenlerle uyum sağlaması olmadan sürdüğünü bi web sayfasında okudum. mesela yeni çıkacak 45 nm teknlojili işlemciler piyasaya çıkmadan anakartlarını piyasaya sürdğünü diğer rakiplerinden önce ilk yapanlar arasında olduğu belirtilmişti. ve ayrıca ati kartlarla problem yaşadığıda burda arkadaşlar tarafından yazılığ çizilmişti.