jeefo sormuş:
Süresi dolan antivirus yazılımım yerine ücretisz Avira kurdum. Bilgisayarımda virus vardı ancak temizlemiştim ve haftalardır hiç bir sorunla karşılaşmadım. Anvak avira bazı programların setup dosyasını trojan var diye engelledi. Avira'yı kaldırmayı denedim ve daha ilginç bir hal aldı. Program ekle kaldırdan veya avira uninstall peceresi açılır açılmaz kapatıyordu kendini. Bende program filesan sildim klasörü ve registry'den arattırıp sildim. Ancak hala bilgisayar kitleniyordu ben de startup progralarının hepsini kapattım ve services sekmesinde de avira ile ilgili olanları kaldırdım ve güvenli kipten açtım. Güvenli kipte te hala takılıyordu bilgisayar ve oturum kapanmıyor. Şimdi ise normal açılmayı bırakın güvenlki kipte bile açılmıyor. Safe mode ekranı geliyor seçiyorum ancak güvenlki kipte masaüstüne gelmiyor.
Tam finaller haftası bu durum çok koydu. Zira bütün ders notlarım bilgisayarımda.
Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Bilgisayar: Toshiba M105
İşletim Sistemi: Windows XP Media Center Edition
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5