Bilgisayarı yavaşlatmayan antivirüs önerirmisiniz?
Bide Antivir iyi bir programmı ne kadar iyi bide vista kullanıyorum ona göre önerilerinizi bekliyorum..
Bilgisayarı yavaşlatmayan..
Katılıyorum, antivir bilgisayarı fazla yavaşlatmaz.Antivir i kullanmanı tavsiye etmem. İnsanı deli ediyor.
Performans puanın 2.6 dan düşükse Antivir kullanman gerekiyor.
3.0 ve üstüyse KasperSky,NOD32 veya Avast! öneririm.
Eset Smart Security ama ücretlidir...
Smart securitiy iyidir ama biras networkde sıkıntı olabilir..
Esetnod32 3.0 üstü olabilir..
Eset NOD32 kasmaz bende bi tane laptop var düşük modelli bişe onu bile kasmıyor..
byburak2008Bilgisayarını yavaşlatmayan anti-virüs olarak antivir Kullanabilirsin amaBurak arkadaşa katılıyorum freeware dersen kesinlikle AVG FREE 2008 kullanabilirsin bende şu an onu kullanıyorum pc de bir sorunum yok bilg.kasmıyor
benim sana önerim avg-free olacaktır.
kylieBurak arkadaşa katılıyorum freeware dersen kesinlikle AVG FREE 2008 kullanabilirsin bende şu an onu kullanıyorum pc de bir sorunum yok bilg.kasmıAVG free iyi değil arkadaşım bizim okuldaki bilgisayarlarda var virüs kaynıyorlar ama.
Ücretsiz olarak Avira Antivir'i, ücretli olarak ise ESET Smart Security'yi tavsiye ederim.
mustafa91AVG free iyi değil arkadaşım bizim okuldaki bilgisayarlarda var virüs kaynıyorlar ama.Aynı durum benim eski okulumda da vardı. Her bilgisayarda AVG Free yüklüydü ve her bilgisayarda virüs vardı. Flash diskimi zorda kalmayına takmıyordum o bilgisayarlara.Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 30 Temmuz 2008 23:23
Kardeş benden sorarsanız bence NOD32.Bunu önce de denemiştim. Ben şimdi İzmir de OLMUKSA kağıt fabrikasında staj yapıyorum. Bizim eleman söyledi İstanbulda (Olmuksa nın yazılım merkezi orda) araştırma yapmışlar ve sonuçta NOD32 yi önermişler Ben de düşünüyorum ki binlerce bilgisayara sahip koskoca Sabancı firmaları NOD32 yi tercih ediyorsa biz neden etmeyelim.
NOD 32 bildigim kadariyla ucretli.Arkadasin sordugu sanirim ucretsizler arasindan en iyisi hangisi.Ben AntiVir kullaniyorum cok uzun zamandir.Simdiye kadar bi sikintim olmadi.Bazen cok supheli durumlarda Kaspersky kuruyorum taratiyorum varsa bisey temizliyorum sonra tekrar antivir kullaniyorum herhangi bir kasma sozkonusu degil.Zaten dikkatli bir kullaniciysan kolay kolay viruslerle basin derde girmez.