arkadaşlar benim bilgisayarım yaklaşık 2 senelik ben bilgisayarımı kapatmaya çalışırken ayarlarınız kaydediliyor bilgisayarınız kapatılıyor diyor fakat kapanmıyor.Ayrıca bilgisayarım başlatılırken arada sırada (20de 1 felan)bir mavi ekran açılıyor hızlı (yaklaşık yarım saniye) bir kodlamadan sonra makineye res atıyor bunun nedeni ne olabilir cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Bilgisayarım açılıp kapanırken sorun yaşıyor yardı
mavi ekran sorunu ekran kartından olur genelde.. bilgisyarın reset atması ise aklıma gelen ilk neden ise fazla ısınıyo olması.. bilgisyarın fanları kontrol et kompresorle iyice bi temizle tozlarını al. cpu ısılarını falan kontrol et. sorunun kaynagı aşırı ısınmadan olabilir
aga sen bi kasaya el at soğutma davası tozlu fln sa guzelce sil sen belki sorunun düzelir..
beyler aslında ben bilgisayarı mı değiştirsem acaba çünkü bakine core solo 1.4 ghz asus anakart 80gb harddisk ve gforce fx5200 ekran kartı var sizce napıım bunları bırakıp yeni bilgisayar mı alıım bu ayki dergideki dvd ile makine birleştirmeyi öğrenirsem yapmak istediğim makine şöyle
500gb x2 hard disk (yada tek external 1terebayt)
nouveau kasa QF50G(busayıda dergide hepsi var bi bakın)
Asus Rog Blitz Extreme Anakart (bence tam benim için)
geforce 8800gtx ekran kartı
İntel Core 2 extreme qx6850 işlemci
x-fi xtreme audio ses kartı
nanoxia fx12 fan
High Power Plus HPC-560-A12C güç kaynağı
wireless kartı tv kartı v.b
Eminim bu makine vista home edition yada prof kaldırır ama şu yamalar yapılana kadar benm tercihim xp bu makine nasıl bir yorum yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
guzel hayel ama eni pc alırım daha iyi daha kolay yani sonuçta 1 milyar her turlu vercenn benimki bir öneri..
sence bu makine 1 milyar mı sadece geforce 8800 gtx 500 dolar civarı blitz anakart 319 dolar felandı bi de fan geçti zati 2 milyarı yani bu makine pahalı olur ama çok sağlam olur hatalıysam düzelt bunla nerdeyse 5yıl idare eder bi de ben kesinlikle lisaslı program alcam öteki arkadaşların da cevaplarını beklerim şimdiden teşekkürler