herkeze selamlar
Geçen gün bilgisayarımı kapattıncaya kadar herangibir sorunum yoktu,sadece ilk açılışta normal olmayan bir fan sesi geliyordu fakat bu ses pover sup.fanından mı yoksa kasa fanından mı geldiğini anlamadan bilgisayarı kapattmıştım tekrar çalıştırdığım da yapmamıştı bu ilginç sesi...sürekli yapmadığıiçin de anlayamamıştım...
kısacası bilgisayar aniden normal kapanmasına rağmen açılmadı.bu arada inform marka kesintisiz güç kaynağım var alalı bir ay oldu elektrik kesilmelerinde normal çalışıyor fakat ters akım gelme olayıyla hiç karşılaşmadım.sorunun pover sup. çıktı değiştirdim.bilgisayar tamamıyla normal olan çalışmasına devam ediyor.pover sup. ı açtım yanık gibi gözükmüyor fakat ölçemedim.
en önemlisi ilk başta açılırken geliyor ve yerini çözemediğim sesi eşim açtığın da tekra yapmış. ben geldiği yeri anlamak için ne kadar aç kapa yapsam da aynı sesi yapmıyor şu an.
1)bu ses nerden ve neden geliyor olabilir,pover sup. yanmasıyla ilgili olabilir mi.
2)güç kaynağımda sorun olsa elektrikler kesildiğinde de düzgün çalışmamaması gerekmez mi...
herkese saygılar...