merhaba arkadaşlar bilgisayarımda lime wire programını açtım ekran dondu.5 dk bekledikden sonra baktım düzelecek değil reset attım.reset attıkdan sonra tekrar açtığımda güveni modda çalıştır ağ bağlantısı ile güvenli mod en son yapılandırma ile çalıştır vs.çıktı.sırası ile hepsinide denedim tam açılacak gibi oluyor ekran donuyor ve tekrar başa dönüyor.ne yapmam gerekiyor yardım ederseniz çok sevinirim.
bilgisayarım açılmıyor acil yardım lütfen:(
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
361 mesaj
Arkdaşım bildiğin gibi lime wire bir online produr ve virüs bulaşması muhtemeldir ve bulaşırda bu yüzden virüs bulaşmış olabilir ya format atacaksın yada format
Yıllanmış Üye
361 mesaj
bilgisayarın tam olarak nereye kadar geliryor yani nereye kadar açılıyor
OP Taze Üye
10 mesaj
ama ben lime wire programında henüz işlem yaptırmamıştım.sadece programı açmıştım
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Hiçbir şekilde açılmadığına göre, format gözüküyor size.
OP Taze Üye
10 mesaj
tam mavi ekran gelecekken tekrar resetliyor
Yıllanmış Üye
361 mesaj
Arkadaşım senin windows çökmüş şimdi sözdüm çünkü tam ekran gelecekken kapandığına göre bu soruunu biçok arkim yaşadı format attım
Yıllanmış Üye
361 mesaj
Bu yolu dene arkadaşım başka çaresi yok
OP Taze Üye
10 mesaj
teşekkür ederim arkadaşım sağol yardım için ne yapalım format atacaz mecburen
Yıllanmış Üye
361 mesaj
halflife2gmanAnakarttan olabilir aynısı bana oluyordu ancak farklı şekilde ben de windows açılıyordu. 5dk. sonra fare donuyordu ve reset atmak gerekiordu. Anakartına bişeyler olmuş olabilir.arkadaşım pc açılmıyor diyo senin sorunun bendede vardı anakar aldım geçti