Arkadaşlar dün akşam ekran kartını güncelledim.Sorunsuzca güncellendi.Güncelledikten sonra bilgisayarınızın yeniden başlatılması gerek dedi.Yeniden başlattım herşey düzgün bi şekilde açılıyor tam hoşgeldiniz bölümü açılcak siyah ekran çıkıyor öyle kalıyor.Güvenli modda açılıyor.Vga modunda açılıyor.Normal olarak açılmıyor.Vga modunda açtım çözünürlüğü en düşükteydi.1024 e alayım dedim aldım tamam a bastım tekrar o siyah ekran geldi kaldı.Güvenli modda sistem geri yükleme yaptım 2-3 kere ama hepsinde sistem geri yükleme başarısız dedi.Ne olur yardım edin ekran kartı mı yandı ne yaptı anlamadım.Format atsam düzelir mi acaba yada format atmadan bi çözümü var mı ?? şimdiden teşekkür ederim...
Bilgisayarım açılmıyor !
Driver yüklenirken bir problem olabilir.Format atmada yarar var.
ah birde windows'unuzu yazsanız ne güzel olur.
Win7'de sorunun cevabı farklı xp'de farklı olabilir.
Win7 ekran sürücünüzü güncellemiş olabilir.Bazen windows update sürücü güncellem hataları oluyor
güvenli kipte açıp ekran kartının driverlarını eski driver'a geri yükleyin ya da kaldırıp yeniden başlatın.
Windows'u normal şekilde başlatınca kurarsınız.
Olay monitörünüzün desteklemediği Hz değerlerinin ekran kartı ayarlarında ayarlı olması ile ilgili bir durum
Arkadaşlar tamam sorunu çözdüm.Vga modunda açtım aygıt yöneticisinden sürücüye geri dön'e bastım.Güncellemeden sonra bilgisayarda sorun oluştuysa buraya basın yazıyodu bastım.2007 deki güncellemeye geri döndü ve bilgisayarım sorunsuz açıldı.Yinede herkeze teşekkür ederim.
Sistemi en son iyi yapılandırma modunda aç düzelme ihtimali var. bende bir tane cd var kurtarma cd si olmasa bilgilerin çok önemliyse cd de göndere bilirim.