Bugün bilgisayarımı açtım,her şey normalken birden siyah bir ekran çıktı."windows başlatılamadı.bunun nedeni en son yaptığınız yazılım veya donanım değişikliği olabilir. Bilgisayarınız yanıt vermiyorsa,beklenmedik bir şekilde .........Önceki başlatma girişimi güç kaybı veya güç veya sıfırlama düğmesine basılı olmasından veya kesin bilmediğiniz bir sebepten ise windows'u güvenli mod,ağ desteği ile güveli modda açın"falan yazıyor. Ama hangisi seçsem yine aynı ekran geliyor.Açılmıyor pc.Nette araştırdım ve https://www.chip.com.tr/haber/sa ... acilmiyor_3219.html bu sayfadaki mavi ekran da 1 saniyeliğine açılışta gidip geliyor.Sabit diskle de ilgili bir şey var galiba.Ne yapmam gerekiyor.
bilgisayarım açılmıyor:(
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,453 mesaj
ilk olarak Windows cd si ile açılış yapaıp onarım kurulumu deneyebilirsin ancak onarım kurulumu öncesinde sistemi kurtarma konsolunda açarak chkdsk /r/f işlemini deneyebilirsin bu şekilde problem çözülecektir
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
21 mesaj
Harddiskim yanmış.Değiştirdim normale döndü.Ama bütün bilgilerim eski harddiskin D sürücüsünde kaldı.Onları kurtarmamın bir yolu var mı.Yine chip online'da okumuştum "ikincil harddisk olarak takıp verilerinizi kurtarabilirsiniz" diyodu.Bunu yaparsam bir problem çıkartır mı bilgisayar için ve verilerimi kurtarabilir miyim ya da başka çözümü var mı?(bu arada teşekkürler stern)