mevzuyu elimen geldikçe anlatmaya çalışcam birileri bana yol gösterirse sewinirim... pencelerlede renk değişimleri var bilgisayar fazla çalışıyorr fan hiç susmuyor ve çok ağır çalışmaya başladı kaspersky kullanıyorum. virüs bulaşmış olabilirmi? ne yapmam gerek????
bilgisayarım ağır çalışmaya başladı
Bence sizden habersiz bir program işlemcinizi fazla yoruyor. Crtl+alt+del tusuna basın islemlerden bakın hangisi cok yoruyor işlemcinizi.
cclenear programını indir kur ve pc deki gereksiz program parçacıklarını temizle temizle ben öyle yaptım sorunum çözüldü virüs olduğunu sanmıyorum
ben WindowsCare Personal 2.7 programini ,neririm
b'lg'syari ayarluyor bir nevi denetleyici ve tamirci kolay gelsin...
ben de advaced windows careve ccleaner programını öneririm benim bilgisayarımda da böyle yavaşlamalar oluyordu ben bunları kullanıyorum.
bilgisayarında arka planda çalışan bir proğram varmı onu kontrol etmen gerek. açık proğramları kapat. sonra görev yöneticisini aç. hiç proğram açık olmadığı için işlemler menüsü altında sistem boşta işlemi var. onun karşısında cpu 99, 98 gibi bir değerde olması gerek. eğer hiç proğram açık değilken sistem boşta işleminden başka cpu kullanan uygulama varsa yavaşlamanın sebeplerinden biri o olabilir. hatta virus denetimini bile bu şekilde yapman mümkün. ben proğramlarla sistemin hızlanacağına pek inanmıyorum. en iyisi ve yaptığım şey sistemi kurduktan sonra bir yedek almak ve sistem yavaşladığı anda yedeğimden sistemi tazelemek. derim...