Anakart: ASROCK P4VM890
Ekran Kartı: Nvidia 8500GT DDR3 (512 mb 128 bit)
Bellek: 2x1 Toplamda 2 gb DDR400 Ram (İkisi de Kingston)
İşlemci: Pentium 4 3.20 ghz 1 mb 800 mhz
Güç Kaynağı: QUAKE LC-8230BTX 230 W POWERSUPPLY
Sabit Diskler: 30 gb Maxtor (ide), 320 gb Samsung (Sata2)
Lg Dvd Writer (Sata2)
Lg Cd Writer (ide)
Floopy
19" BenQ G920WA LCD Monitör
(USB'den Bağlı Olanlar: Webcam - 2 tb WD Harici Disk - Wireless Adaptörü)
İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate
SpeedFan Programı Parçaların Isısı Şu Şekilde Gösteriyor
GPU: 63 derece
Temp1: 46 derece
Temp2: 76 derece
HD0: 31 derece
HD1: 33 derece
Merhabalar. Bir sorunum var ve çok sıkıntı çekiyorum, umarım yardım eden çıkar. Bilgisayarım olması gerektiğinden çok yavaş. Yukarıda sistemimi yazdım. Çokta eski bir sistem değil ama makinam inanılmaz yavaş. Örneğin video izlerken youtube tarzı sitelerden, ses normalken görüntüde donmalar oluyor. Eğer başka bir internet sayfası açarsam seste donabiliyor. Adobe flash player falan yüklü program konusunda sorun yok. Hatta xp yüklüydü windows 7'yi yeni kurdum. Xp kuruluykende bilgisayar aynı derecede yavaştı yani işletim sistemi hiç etkilemedi. Ve görev yöneticisini ne zaman başlatsam herhangi bi program çalışırken işlemci yüzde 100 seviyelerde. İnternet üzerinden oynanan oyunlarda da donmalar oluyor. Pes 2010 yüklüyorum, bazen donmuyo bazen de bi süre sonra donuyor. Bazen daha maçın başında donuyor. Winamp ile beraber bir program açıksa şarkıda kesilmeler olabiliyor. Güç kaynağımın çok düşük olduğunu biliyorum yetersiz olabileceğini düşünüyorum ama emin değilim. Marka olarakta güç olarakta oldukça yetersiz. Zaten 230 w yazzsa bile sanırım tamamını kullanmıymuş bu tarz güç kaynakları. Sistemim daha fazlasını istiyor olabilir. O yüzden de gidip iyi bir güç kaynağı almak istemedim sizlere sormadan. Yani kısacası çok sıkıntım var ve yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. (Virüsle ilgili bir durum yok ondan eminim. İşlemci p4 2.4 tü geçenlerde değiştirdim. Yavaşlığın sebebi o olabilir diye ama hiç etki etmedi.)