slm arkadaşlar ben bir gün önce bilgisayarıma cip iki yeni program mesenger discovey ve mesenger plusu yüklerdikten sonra bilgisayarım çok yavaşladı normalde çalışırken gösterilen cpu %7 yi geçmezken şim di %60 lara çıkıyor müzük bile dinliyemiyorum ses çok kesik giliyor yardımcı olacaklara şimdiden teşekür ederim.
bilgisayarım çok kasılıyor
virüs taraması gerekebilir.
nod 32 + ad aware ile sistemi tarattır....
Merhaba
Öncelikle Msn Plus ve Discovery den birisini siliniz.2 sine gerek yok.Sonra ise bütün bilgisayarınızı virüs taramasından geçiriniz.Eğer bunları yaptıktan sonra sorun hala devam ederse bize bildiriniz.
arkadaşlar dediklerinizin hepsini yaptım sadece bendeki anti vir virüs programıyla tarama yaptım ad-awareyid denedim olmadı
o programları da başta antivir ve bir kaç progaramı daha kladırdım ama değişen bir şey olamdı
format en temiz çözüm olabilir
Yüklediğin PRogramları Sil.Daha Sonra Msn İ DE KAlDIr.Msconfig e Girip (BAşlat Çalıştır Msconfig) Orada Başlangıçta Çalışanlar Bölümünde Neler Yazıyor Bi Bakarsın Buraya YAzarsın bizde Ona Göre bir YOL Gösteririz.
sanırım tek çare format atmak olacak hiçte sevme bu formatı demişken fazla format atmak bilgisayara bir zarar verir mi?
format pek bi zarar vermez ama haftada bir veya ayda bir atılıyorsa hard diskin ömründen çalar. ideal format süresi 6 aydır...
ilginiz için hepinize teşekür edrim