dostum valla şuan kesin bir bütçeem yok yaşımzaten fazal büyük değil aileden geçiniyoruz :D.elime geçn parayı biriktirip aldım ekran katı ile ram i. şimdi ise bi işlemci vericem size sanırım bnm anakarta uyar.
Borcelain fikirlerini göz önünde bulunduracağım teşekkürler(:
İşlemci: INTEL C2QUAD Q8300 2.50GHz LGA775 4MB 1333MhZ Bnm anakarta uyuyor işimi görürmü sizce. ve kasa fanı ile power de alacağım
Bilgisayarım Çok kasıyor lütfen yardımm!!!
- 1
- 2
o işlemci senin işini görür. 500 watt kaliteli bir güç kaynağı aldınmı da oyunları seni tatmin edecek bir seviyede oynarsın. Tam detay olmaz ama zaten bunu biliyorsundur. Çünkü ne işlemci nede ekran kartı üst seviye değil. Ama dediğim gibi düzgün bir şekilde oynatır. Bana göre kasaya fan almana gerek yok. Güç kaynağın yeterli olunca diğer donanımların üzerindeki kendi fanları normal kullanım için yeterli olacaktır.
tamam teşekkürler. ben işlemci ile poweir temizlediğimde 1 hafta kadar bütün oyunları high qualityde oynadım. sanırım işlemci power alınca sorun kalkacaktır. aslına bakılırsa benm en cok aksan oyunum assasins creed. prototype da sorun çok az diyebilirim üstelik high ta. xrysisi de highta oynadım. assasin creed ve prince of persia 4 arada kasıyor ve oyun keyfimi kaçırıyor. neyse bu parçaları aldımmı hem daha çok verim ver performans alacağıma inanıyorum parçaları inceledim özellikle işlemciyi çok tuttym diyebilirim:) teşekkür ederim hepinize arkadaşlar
- 1
- 2