Selamlar;
Arkadaşlar başıma öyle bir iş geldi ki sormayın.. Bu işlerden pek anlamadığım için de artık çaresiz rahatsız ediyorum sizleri :(
Şimdi bilgisayarımı açıyorum.. hiç bir şekilde cdden (veya başka bir yerden) boot etmiyor (boot orderında cdrom öncelikli kontrol ettim. ayrıca cdlerimin tamamı bootable ve defalarca kurduğum yeni işletim sistemi cdleridir,yani bunlarda sorun yok). direk iki seçenek geliyor:
1)Microsoft Windows XP Home Edition (windows lssas.exe hatası veriyor açılmıyor)
2)Recovery Console: recovery consolda hangi seçeneği girersem gireyim, ister safe mode olsun ister en iyi ayarları yükleme olsun, ister başka birşey olsun hepsini denedim ve hiçbir şekilde administrator passwordunu kabul etmiyor (enter tuşu-sistem passi dahil bir sürü şey denedim kabul etmiyor) ya da yine lsass.exe hatasını veriyor.
eğer cdden boot edebilseydim birşeyler yapabilirdim xp cd siyle ama malesef elim kolum her yönden bağlı!
ne yapmam gerekiyor:(( ne olur çok acil cevap verir misiniz, gitti galiba bilgisayar!