Pentium(R) Dual-Core CPU
E5200 @ 2.50GHz
4 GB DDR2 Ram
Sapphire Ati Radeon HD 4670 1 GB 128 Bit
Acaba Crysis 2 Hangi Ayarlarla Oynayabilirim
Bilgisayarım Crysis 2'yi Hangi Ayarlarda Oynatır ?
800*600 piksel ve en düşük kalitede
Peki Ne Önerirsiniz Orta Ayarlarda Oynamam İçim ?
sıfır mı alıyorsunuz? bütçe nedir ?
Yok BendekiLer bunLar Oyunu Çökecek Diye Korkudan Açamadım :) 150-200 TL Ekran Kartı Önerebilirmisin ?
Çıkışları Benim Monitöre Uyacakmı ? :)
ZOTAC 9500GT GDDR2 1GB 128BIT EKRAN KARTI 1400x900 Oynatıyormuş Galiba Doğrumudur Yoksa Hemen aLıcam
monitör uyar.
9500gt yaramaz tarihi eser oldu artık o kart. 120-130 tl bi de fiyatı...
5750 onu 4e 5e katlar...
5750 pahalı geldi ise 5670 alabilirsin. o da gayet iyi olur... ayrıca 4670 bile 9500gt den iyidir :)
Testlerdeki Sonuçlar Nedense Kartın En Az Performansını El Alıyor Sanırım
Ben Eger 5770 İle Crysisi En Son Ayarlarda En Aksiyon Dolu Sahnede Bile +40 Fps İle Oynuyosam O Kart Orta Ayarlarda Cok Rıhat Açar...4670 İle 1280*1024 Hight İle Cok Rıhat Oynatır Testler 5770 İle Nah Oynatır Diyor Ama Ben Oynuyorum Ekran Kartından Ziyade Parçaları Nasıl Kullandıgınla İlgili Kasayı Her Ay Temizlemeni Öneririm Yoksa Ciddi Performans Kaybıyla Beraber Parçalarda Ömrünü Yitiricektir
Ayrıca O Kart Orta Segment Bi Kart Taş Gibide Ekran Kartıdır Kullanan Varsa Bilir
Testlerdeki Sonuçlar Nedense Kartın En Az Performansını El Alıyor Sanırımkatılıyorum,bakımsız araba kaza yapar...önce ciddi olarak donanımın ihtiyacı olan temizliği,bakımı yapacaksın sonra zaten en üst performansı alırsın...
Ben Eger 5770 İle Crysisi En Son Ayarlarda En Aksiyon Dolu Sahnede Bile +40 Fps İle Oynuyosam O Kart Orta Ayarlarda Cok Rıhat Açar...4670 İle 1280*1024 Hight İle Cok Rıhat Oynatır Testler 5770 İle Nah Oynatır Diyor Ama Ben Oynuyorum Ekran Kartından Ziyade Parçaları Nasıl Kullandıgınla İlgili Kasayı Her Ay Temizlemeni Öneririm Yoksa Ciddi Performans Kaybıyla Beraber Parçalarda Ömrünü Yitiricektir
Ayrıca O Kart Orta Segment Bi Kart Taş Gibide Ekran Kartıdır Kullanan Varsa
Açtı Medium'da Oynuyorum Sağolun BeyLer
hatalı bilgi verdiysem özür dilerim, ben de testlerin, videoların yalancısı oldum :)
çözünürlüğü, kaliteyi ve kaç fps aldığını geçebilir misin? fraps'ı kullanarak...
iyi eğlenceler..
sana ne yapman gerektiğini anlatayım. işlemcin overclock için güzel bi işlemcidir.. 3.0ghz e stok fanla çıkarsın.. (thermal macun felan yenile fanı temizle yeter..) o.c yaparken ramleri 667 e felan al (ddr2 800mhz oldugunu varsayıyorum).3.0ghz yaklaştığında otomatik 800 e doğru gelir zaten(cpu ratio 10 ise süper). 4670 ile crysis 2 yi medium ayarlarda oynarsın karta güzel bi soğutma ve o.c ile high a yakın oynatır.. kart fena değil... 9500 den iyidir (kendi görüşüm)...
ekran kartı içinde 6850 tarzı alamıyorsan 5770 en kötü 5670 öneririm...
http://www.vatanbilgisayar.com/z ... ils.aspx?I_ID=44545 BELKİ İŞİNE YARAR
selam bende
agp8x sapphire x1950 256 bit ddr3 512 mb ekran kartı
2.0 ghz (ovclo) E4300 Core 2 duo var (crysis 2 için 2.7 Ghz e çıkarım herhalde)
2 GB DDR ram
Soru şu oyun açılıyor, silahsız karaya doğru askerlerle yüzülüyor fakat karada grafikle bozüluyor ve görüntü gidip geliyor. Tahminim sistem oynatacak fakat eski nesil olduğu için agp8x sıkıntısı var galiba. Bu akşam aşağıdaki yöntemleri deneyeceğim.bir fikri olan var mı ?
a) catalyste 11.4 kuracağım
b) crysis 2 grafik ayarlama prog deneyeceğim
Not: makineyi yeni toparladım, settlers 7 ve Dragon Age 2 de sorunum yok grafikler iyi hızlı...
selam bendeilk önce yeni konu aç ve o sistemle oyun oynacaksan güzel bi işlemci soğutması(overclock için) ve agp 8x 3850 takmalısın... bide overclock yaparken ramleri kütletme daha çok overclock yapman lazım o işlemciye... pc nin tüm özelliklerini yaz yeni konu aç..
agp8x sapphire x1950 256 bit ddr3 512 mb ekran kartı
2.0 ghz (ovclo) E4300 Core 2 duo var (crysis 2 için 2.7 Ghz e çıkarım herhalde)
2 GB DDR ram
Soru şu oyun açılıyor, silahsız karaya doğru askerlerle yüzülüyor fakat karada grafikle bozüluyor ve görüntü gidip geliyor. Tahminim sistem oynatacak fakat eski nesil olduğu için agp8x sıkıntısı var galiba. Bu akşam aşağıdaki yöntemleri deneyeceğim.bir fikri olan var mı ?
a) catalyste 11.4 kuracağım
b) crysis 2 grafik ayarlama prog deneyeceğim
Not: makineyi yeni toparladım, settlers 7 ve Dragon Age 2 de sorunum yok grafikler iyi hızlı...