Bilgisayarım Ekran Kartını Görmüyor...

selo12
30-01-2012, 14:40   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj

Abilerim ben COD MW2 yi yükledim. Sorunun bu oyundan kaynaklandımı bilmiyorum ama oyunun sistem özellikleri benim dizüstü bilgisayarımın özelliklerini aşmıyor gibi. Ekran kartım Atı Mobility Radeon x1700 (Şuan Everest'ten baktığımda sistem 3D hızlandırıcıyı Mobility Radeon x2500 olarak gösteriyor).Cod mw2'de Alteriwnet güncellemesi yapılırken bende o arada Video seyrediyordum. Birden ekran gitti mavi ekran geldi. Ben Dizüstü bilgisayarımı hemen güç düğmesinden kapattım. Bilgisayarımı açtığımda ekran kartını görmüyor. VGA bağdaştırıcısıyla çalışıyordu(Aygıt yöneticisine baktığımda). İnternette araştırdım son çözümün format olduğunu gördüm ve Bilgisayarıma elimde win7 olmadığımdan Vista Ultimate yükledim ve bilgisayarımı üreten şirketin verdiği Cd ile bütün driverleri yükledim. Bilgisayarım ilk aldığımda Vista olduğu için Cd de VİSTA Destekli. Yükledikten sonra Vista çok ağırlaştığı için gece hiç uyumadım(13 yaşında olduğum halde eğer büyük olsaydım böyle devam etseydi direk bilgisayarcıya götürür bu lanet olası dizüstü bilgisayarı satıp yerine kendi paramı ekleyip BİLGİSAYAR TOPLATIRDIM)(Vista driverlerini yüklemeden önce bilgisayar ekran kartını gördü ve çalıştı). Sadece bilgisayar başında bekledim. Win 7 yi bilgisayarıma yükledikten 1 gün sonra bilgisayar kapandı. Başlangıç onarmaya girdim ve Sistem geri yüklemeye yaptım. Ve malesef yeniden görmemeye başladı. Bİostan VGA yı kapatmayı bilmiyorum. Bilsem olabilir diye düşünüyorum. Yardımlarınızı esirgemeyeciğinizden hiç bir şüphem yok. Teşekkürler.

NOT:http://hotfile.com/dl/144396609/148f012/zellikler.txt.html
Yukarıdaki linkte Blgisayar Özellikleri var

Son Düzenleme: selo12 ~ 30 Ocak 2012 17:44
selo12
30-01-2012, 17:32   |  #2  
OP Taze Üye
16 mesaj

Beyler yardım eden yokmu??? 34 kişi bakmış ve hala 1 cevap yok

Beyler Linki yeniledim fakat ekran kartını görmediği için listede yok PC nin sadece bir kısmını verdim

Son Düzenleme: selo12 ~ 30 Ocak 2012 17:44
selo12
31-01-2012, 19:36   |  #3  
OP Taze Üye
16 mesaj

Kimse yardım etmedi ama yinede sağolun sorunu çözdüm...