Arkadaşlar bilgisayarıma başlat kapat komutunu verdikten sonra masaüstündeki simgeler gidiyor ama masaüstü resmim 5-7 dk arasında kaldıktan sonra windows kapanıyor yazısı çıkıyor.Yani kısacası windows kapanıyor yazısının çıkması 5-7 dk alıyor.Başka bi forumda ctrl-alt-delete den bilgisayarı kapat sekmesinden control tuşu ile birlikte kapatmayı öğrendim bunda bi sorun olmuyo ama bunun bi zararı varmı bilmiyorum iki soruma da hiç bi yerde cevap alamadım.Şimdiden yardımlarınız ve emeğiniz için teşekkürler.
Bilgisayarım geç kapanıyor!!!
dostum bu sorun neden oluyor bilemem ama 7 dk gerçekten çok geç regeditten hızlı kapanması için bir ayar yapılıyor ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum task menegerdan kapatırsan sorun olmaz onun yerine tek tıklamayla pc'yi kapatabilirsin ben kısayol oluşturdum onunla bir tıkla pcyi kapatabiliyorum
SEMİH ÖZYURT
Regeditdeki ayarları da denedim time to kill up filan bunların hepsini denedim ama bi sonuç vermedi.Ama söylediğin programı daha önce denemedim bi bunu da deneyim.Görev yöneticisinden kapatmanın sorun yaratmadığını bilmem iyi oldu saol şu programı deneyim,sana olup olmadığı hakkında bilgi gönderirim.Beni bilgilerinle aydınlattığın için Teşekkürler.
O_uzhan
Cleaner programını nerden bulabilirim acaba ve tam olarak programın adını verebilirsen sevinirim.Teşekkürler
http://www.indirbir.com/iniyoor-ccleaner (crap_cleaner)_10900.htmO sitedeki eski sürüm, hem güvenmeyin derim.
buradanBuyrun kendi sitesinden en güncel olanı indirin:
CCleaner 2.23.999
NOT:Yapmış olduğum alıntıdaki linki kullanıcıların zarar görmemesi için bilerek Chip/download olarak değiştirmiş bulunmaktayım.Son Düzenleme: Mustafa Deniz ~ 22 Eylül 2009 13:02