bence ayarlarda sorun var
bilgisayarım hiç bir oyunu açmıyor
- 1
- 2
arkadaşlar bi cewao werin lütfennn? bu restart sorunu nasıl giderilir;?????
ısınma sorunu vardır yada virüs
Tam olarak virüs var diyemeyiz ama virüs olabilir ilkten virüs taramsı yapıp virüsleri sil o yazı çıkıncada gönderme yazısını tıkla her zaman........
KARDEŞ ÖNCE KURDUĞUN PC SYSTEM GREKSINIMLERI NEDIR SOLEMEN YARARIMIZA OLURDU SONRADA OYUNLARIN CRACK LERINI YAPIŞTIRDINMI EMİN OLMAN LAZIM OK ...
arkadaş beni kıl eden sorun pc ye format attım aynı sorun şimdi fandan fazla ses gelmeye başladı ondan olduunu düşünmeye başlıom bu res atmayı bakalım nolcak??
bişii saptadım ekran kartım (Intel(R)82915G/GV/910GL Express)bunun güncellenmemesinden olabilir mi acaba;ama şöle bi sorunda war cd'si yok:S
haklısınız virüs var sistemde virüs taraması yaptır istersen ekran kartı driverini güncelleyebilirsin
güncelleme için ekran kartının cd gerekmeski ör benim ekran kartım ati eski sürümü kardırım atinin web sistesinden yeni sürüm indirdim
peki ben yeniyim bi yol göstersenizde yukardaki ekran kartını nasıl güncellerim link olarak werseniz:S:S
bide virüs taramasında şuna benseer en az 15 yasıı çıkıo
C:/documents and settings/hüseyin öztürk/local settings/appilication data/windows/usrclass.dat.LOG.error opening
sizce bu neden olabilir
anakartına tümleişk bir ekran kartın var. www.intel.com adresınde sürücülerin güncellerini bulabilirsin.
- 1
- 2