katılıyorum arkadaşa bende de olmuştu intelin öyle bir programı vardı yükledim şipşak tanıdı hepsini
bir sürücü yüklemedi diye bios güncellemesi yapmak ne kadar doğru bilmiyorum
motherboard adında bilgisayarın yanında verdikleri cd yok mu ?
siz bize hangi sürücü ya da sürücülerinizde hata varsa bir bakalım bizde..adını ve hadware id sini yazar mısınız ?
Bilgisayarım Hiçbirşeyi Tanımıyor :(
- 1
- 2
bunu yazarken daha önce yazılan mesajları okudunuz mu? merak ettim de..
bir sürücü yüklemedi diye bios güncellemesi yapmak ne kadar doğru bilmiyorum
motherboard adında bilgisayarın yanında verdikleri cd yok mu ?
siz bize hangi sürücü ya da sürücülerinizde hata varsa bir bakalım bizde..adını ve hadware id sini yazar mısınız ?
ne yazık ki çalışmıyor avertv kurduğumdada ses kartı yok gibi bişi
tam olarak hatanın ne olduğunu söler misiniz ?
ses kartınız yüklü mü , bilgisayarınızdan winamp dan media player classic den ses geliyor mu ?
aver tv ses kartınızı kurarken kullanım klavuzuna ya da başka bir yere bakıp kursaydınız..bilmiyorsanız kurmayı o yüzden de hata vermiş olabilir...
bir sürücü yüklemedi diye bios güncellemesi yapmak ne kadar doğrudemişsiniz ama soruyu soran kişinin verdiği cevapları mı pas geçtiniz.dikkat ederseniz resimde de görüldüğü üzere yüklenmemiş sürücü yok. buna rağmen makinada sorun var. dediğiniz gibi "motherboard adında bilgisayarın yanında verdikleri cd yok mu ?" cd si sorunu çözmüş olsa ki zaten bizim de öncelikle yaptığımız sitesinden güncel sürücüleri yükletmekti. fark etmişsinizdir. en son biost update önermememize rağmen yapılabileceği şeklindeydi.
Son Düzenleme: OnlyMann ~ 24 Ağustos 2009 17:48
ya ben bu konudan neler anladığımı sölersem yaz yaz bitmez..o yüzden hiç sölemeyim..
ama şunu rahatlıkla söleyim :
bios güncellemesine hiç gerek duymadım ..
ya ben bu konudan neler anladığımı sölersem yaz yaz bitmez..o yüzden hiç sölemeyim..bilgi verecekse yazmalısınız zahmet olmayacaksa.
ama şunu rahatlıkla söleyim :
bios güncellemesine hiç gerek duymadım ..
belki bizlerde bir şeyler öğrenebiliriz.
hemen bios güncelle veya formatlayın demekten kurtulabiliriz.
insanlara bilgi verilecekse doğru vermiş oluruz.
BIOS güncellemesine kimse ihtiyaç duymuyar aslında. Hatta sürücü, yazılım güncellemeleri de gereksiz aslında. Ama firmalar yazıyorlar işte öylesine eğlence olsun diye.
ya şunu demek istiyorum bana suçlu gibi suç atmayın : )
şimdi arkadaş driverini sölesin , kurabildiğini kursun , kuramadığını biz bulalım tavsiye edelim ......
bios güncellemesi de yapsın ona da yapma demiyorum, kullanıcı kendine güveniyorsa , işi biliyorsa yapsın...
neyse uzatmaya gerek yok ..kullanıcı geldiğinde istediği yapabilir : )
Ekran kartini kurmamisin baskada sorunun yok
ordaki resimde kamera, ekran karti yada tv karti gbi bir sey eksik sadece büyük ihtimalde ekran krti
- 1
- 2