bilgisayarım kapanıyor

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
fatihozcandar
16-11-2005, 16:28   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

arkadaşlar
bilgisayarımı toplayalı bir sene oldu, şu ana kadar sorunsuz çalışan cihaz; filim, oyun, müzik vs işlemler yaparken kendi kendine kapanıyor. problem nereden kaynaklanabilir parçalarımın çoğunun garantisi devam ediyor ne yapabilirim elim kolum bağlandı yardım ederseniz çok sevinirim

teşekkürler
[V]

sehrikalp
16-11-2005, 17:32   |  #2  
Yıllanmış Üye
543 mesaj

Parçalarından biri aşırı ısınıyor olabilir. Fanlarını kontrol edebilirsin.

darkstar
18-11-2005, 05:24   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,029 mesaj

fatihozcandar eskiden bu tur konular cok kolay cozuluyodu ama artik her sey sorun cikarabiliyo. cunku butun bilesenler artik isiniyo.
bence madem garantin devam ediyo parcalarini deneyebilecegin bi arkadasini bul kasasini alip size gel yada sen kasani alip onlara git butun parcalarini tek tek dene. cunku garantisi varken sorununu cozmek en mantiklisi yanliz parcalarinin tamamini dene cunku benim ev arkadasinin pcside oyle olmustu ve tam 6 saat parca denedik ama en ummadigim parcada sorun cikti harddiskte bi tane pin yamulmus bu pcnin yeniden baslamasina neden oluyodu.. yaklasik 4 senedir bilgisayarcida calisiyorum ilk defa boyle biseye rastladim
inan cok sasirdim artik bu elektronik herseyden supeleniyorum. bence sende garantin devam ediyoken sorunlu bilesenini bulup hallet  kolay gelsin