Bilgisayarım sık sık, durup dururken kapanıyor. Lütfen bilgisssi olan arkadaşlar yardım ederseniz çoo...k mutlu olurum...
BİLGİSAYARIM KAPANIYOR!
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,103 mesaj
virüs taraması yap sistemi temizle bu işe yarayn programlar var onlardan pc de kurulu olmadığına emin ol
furkantBilgisayarım sık sık, durup dururken kapanıyor. Lütfen bilgisssi olan arkadaşlar yardım ederseniz çoo...k mutlu olurum...,Bilgisayarın kapanmasının bir çok nedeni var:Aşırı ısınma,virüsler,donanım hataları
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
528 mesaj
kapanmadan önce kasmıyor, fakat birden bire kapanıyor
Yıllanmış Üye
2,103 mesaj
HaSaN_2144ilk akla gelen İŞLEMCİN ÇOK ISINIYOR işlemci fanının çalışıyormu çalışıyosa hava deliklerini kontrol et gerekiyosa temizle macunu kurumuş olabilir yenile sorunun çözülür :D kapanmadan önce kasılıyormu _? kardeş sen bana sıcaklığı sötabi bunu yazmayı unuttum bu en büyük nedenler arasındasır
OP Yıllanmış Üye
528 mesaj
format attık ama durum değişmedi halen aynı sekilde
Yıllanmış Üye
2,103 mesaj
ya yapacağın soğutma sitemini kontrol et macununnu değiştir gerekise pc ni tozlardan temizle sistem temizliği yap viris temizliği yap yukarıda yazan arkadaşların dediklerini hepsini yap ondan sonra bir kere daha dön bakalım olmuş mu
Banlandı
5,024 mesaj
sorun ısıdan kaynaklanmıyorsa kesin psun arızalanmış olabilir birde kasanın arkasındaki güç kablosunu kontrol et temassızlık olabilir.
furkantformat attık ama durum değişmedi halen aynıo zaman önce işlemci ısısını sonra da işlemci fanını bi kontrol et derim.Hemen kapanmasının sebebi bu olsa gerek.Zaten kapanmazsa işlemcin yanabilir,yanmaması için pc kapanıyor!!!Bence sorun bu;hatta sen en iyisi kompresorle baştan aşağı bi kasayı(işlemci fanı ,ekran kartı fanı,kasa fanı ve anakart dahil) tozlardan temizle!!!Son Düzenleme: alierenerdal ~ 14 Aralık 2008 19:59
OP Yıllanmış Üye
528 mesaj
işlemci sıcaklığı boşta 47 derece
Banlandı
5,024 mesaj
gazi909yok öğrenciyim ben.hızlı hızlı yazınca bazen insanın gözünden imla kuralları kaçıyor genelde dikkat etmeye çalışırım ama arada kazalar olmuyor değil.
Banlandı
5,024 mesaj
çok uzatmamayım bende anladığım kadarı ile sende bir pazartesi sendromu var.