Arkadaşlar bilgisayarıma 1 ay önce format attırdıktan işlemci kullanımım 80 90 lı bişe olduktan sonra bir süre geçiyor ve kapanıyor işlemcinin ısınmasında kaynaklanmıyor
Bilgisayarcı bir tanıdığıma sordum o bana ''RAM oksitlenmiş bilgisayarın fazla kasıldığında elektrik ihtiyacıda artıyor ve elektrik yetmediğinden kapanıyor ve o sırada evde voltaj düşüklüğüde oluyorsa kapanması dahada kolaylaşıyor yapman gereken RAMi söküp bir okul silgisiyle küflü yerini sil ve tekrar tak sorun düzelir'' dedi
Sizin bu konudaki fikirleriniz neler ilgililere şimdiden teşekkürler
bilgisayarım kendini kapatıyor
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
334 mesaj
Benim oyun oynarken kapanıyordu. Pop oynarken bir yer wardı 1-2 hep aynı yerde kapanıyor delirecektim.Açtım kasayı ekran kartı ve fanlara bir baktım. Oda ne ! 1 ton toz birikmiş :) Temizledim şimdi gıcır gıcır..Pc her oyun oynarken kapandığında bu işlemi yapıyorum 1 ayda bir karşılaşıyorum temizliyorum geçiyor :)
Benim oyun oynarken kapanıyordu. Pop oynarken bir yer wardı 1-2 hep aynı yerde kapanıyor delirecektim.Açtım kasayı ekran kartı ve fanlara bir baktım. Oda ne ! 1 ton toz birikmiş :) Temizledim şimdi gıcır gıcır..Pc her oyun oynarken kapandığında bu işlemi yapıyorum 1 ayda bir karşılaşıyorum temizliyorum geçiyor :)benim bilgisayarda hep toz ama formattan hemen sonra işlemciyi temizlettim diğerlerine gerek olmadığı bana söylendi bende kafama takmadım RAMi sökmem gerek galiba