Crysis 2 full yüksekte.Ben zaten öyle aşırı yüksek oyunları oynamıyorum.Assasins Creedi sevmiyorum.Ha bu arada GTA 4 ü medium'da oynayabiliyorum söyleyeyim.GTA 4 dediğimde şu ballad of gay tony varya o liberty city stories..Birde Assasins creed 1'i kaldırdı..Şu anda oynamak istediğim bütün oyunları oynayabiliyorum.YasinC benim pc'de dx11..Ya bide arkadaşlar şu SRS Premium sound ne ?
Bilgisayarım oyun için yeterlimi ?
- 1
- 2
Ya açar açmasına. Biz açmaz demiyoruz zaten. Sadece çok iyi ve iyi performanslar alamayacağını söylüyoruz. Assasin's Creed Brotherhood oynadım da dersen ben sana yalancıdan başkla bir şey diyemem. Cod,Crysis2,Pes gibi oyunlar çok ağır değil.Fakat Gta IV gibi bir oyunu High da oynamak için daha performanslı bi bilgisayara sahip olmak gerekir. Low da bile zor oynanır o bilgisayarla.
Yani biz sadece görüşlerimizi söyledik. Ama sen başladın saldırmaya. Artık bende bıktım zaten şu teknolojik özürlü kişilere bir şeyler anlatmaktan. Senin bize görüşlerinizden dolayı teşekkür ederim demen gerekirken bunu yapman hiç hoşuma gitmedi. Daha da fazla ileri gidersen şikayetçi olacağım zaten.
Bosver cano gercekleri söleyince sivri oluyoruz 1 sene sonra oyunlar kasarken dokunurken hak verir bize madem dokunmatikaldım diyosun dokunmatik pc aldım nasıl diye sor oyunu karıstırma oyunu sorarsan cevaplar canını sıkar 1-300 vermisin 2gb ram var alette sonra kazık deyince kızıyonuz sonra diyosun ben üstü düzey oyunlar oynamıyom zaten felan oynamaz zaten yanar felan para gitmesin i7 ye para yetmemiş 200 tl daha versen öle bi yetiyo yettirmeyi bilcen neyse artık ne desek suclu biz oluyoruz crysis 2 ile mutluluklar.
Arkadaşım yapma CRYSİS 2 yi DX11 full detayda açmana imkan yok açmak dediğin ekrana görüntü gelmesiyse diyecek birşeyim yok. DX11 destekli 150 tl yede ekran kartı var 1500 tl ye de DX11 desteklemesi ile DX11 için yeterli gücü performansı verebilmesi farklı birşey benim kendi sistemim Crysis 2 de DX11 full detayda kasıyor 30-32 fps ortalama ile oynuyorum bazı durumlarda 25'e kadar düşüyor
Bir oyunun oynanabilir olması için min 30 fps gereklidir !
Ya bırakın artık cevap yazmayın şu konuya. Herkes işine baksın bence :)
Ya aynen herkez işine baksın arkadaş ben bilgisayarımın bu parayı sonuna kadar hak ettiğine inanıyorum.Assasins Creed Brotherhoodu kaldırdı ama full lowda kaldırdı.Hızı iyi istediğim her oyunu kaldırıyor.Burda milleti de kandırmayın.Millet Lacivert ile siyah arasındaki farkı anlamak için gidip 2 bin tl veriyor hiç kimse i 3 lü full dokunmatik msi marka bilgisayarı 1.300 e alamaz.Assasins konusunda isteyen inanır isteyen inanmaz videosunu çekip yollaya bilirim.OkinKurt zaten cod 4 dunyanın en dandik pc'sinde bile çalışır.
Dokunmatik seviyosan tamam oyun için bu özelliklerde bi pc ye kimse 1.300 vermez zaten :) en azındna ben vermem dokunmatik olması dısında cok bi artısıın göremiyorum ben şahsen bi pc ye 1.30 tl versem o pc ile brodhehroodu lowda oynasam direk sinirden camdan atarım :D neyse zevkler renkler tartısılmaz üstü seviye oyun sevmiyomusun zati yeter sana bu alet.
Hani ne dersen de, ne yaparsan yap fikri değişmeyen insanlar olur ya heh işte o cins biriyle karşı karşıyayız Biz ne kadar ısrar etsek de adam ters tepki verecek, o yüzden boşverin gitmeyin üstüne ne de olsa bir işe yaramayacak...
Sen 1.300 TL'ye bu sistemi aldıysan diyeceğim bir şey yok... Güle güle kullan demekten başka da bir şey denmez artık. Ama 1-2 sene sonra millet 1.300 TL'lik sistemle hala en iyi seviyelerde oynarken senin low'da yetinmen kötü olacak. Ne yalan söleyeyim kıskandım. Ama sistemi değil 1.300 TL para verecek bir bütçen olmasını
- 1
- 2