merhaba ben çağdaş bilgisayarıma bütün tır oyunlarını yüklüyorum ancak 3Dprims adlı dosyada hata veriyo yardım ederseniz çok sevinirim.
(ama bütün tır oyunlarında aynı hatayı veriyor)
bilgisayarım tır oyunlarını çalıştırmıyor.
Nasıl tır oyunları? NFS falan çalışıyormu bari? Birde kaç tane tır oyunu denedin de aynısını yaptı ?
Nette biraz araştırdım ve şunları söylemişler :)
1-)Oyunu silip tekrar yükle
2-)DirectX in son versiyonunu yükle
3-)Oyunun patch'ini yükle
4-)Oyunun kurulu olduğu klasörde 3dprism adlı bi setup dosyasının olduğu ve onu yüklediğin zaman sorunun çözüldüğü
5-)Ekran kartının son sürücülerini yüklemen
6-)Format atılması
7-)Oyunu kısayoldan değilde, oyunun kurulu olduğu yerdeki orjinal exe dosyasından çalıştırmak
NFS FALAN ÇALIŞTIRIYOR ama hart drag 18 wheels convoy gibi oyunları çalıştırıyor
PC: 256 ram
windovs xp
4. sü işe yarar heralde denedin mi?
öyle birşey yokki prims3d nin setupu
program files tan oyunun dosyalarına gir orda görürsün.
Bence sen korsanın dedıklerını bir yap.Gerçi Senin sistem Ram fakiri..
prims3d.exe diye birşey var ama tıkladıgımda birşey olmuyo başkada prims3d ile ilgili birşeyok
o prism adlı dosyaı kopyala masaüstüne gel oyunun simgesine sağ tıkla hedef bul de cıkan pencereye yapıstır.bide bunu dene galiba ben böle yapmıstım
öyle olmadı medzaii denedim ama olmadı.
Çok ilginç bir durum gerçekten.PC oyun seçiyor.Başka oyunlarda da bunu yapıyor mu?
arkadaşım, dediklerimi tek tek dene. Özellikle, oyunun internetten güncelleme dosyalarının olup olmadığını iyi araştır. Ayrıca ekran kartının sürücülerinin doğru yüklendiğinden emin ol. En son sürücülerini yükle. Directx in son versiyonunu yükle. Ya da oyunla birlikte geleni yükle.
En son çare format atıp sistemi tekrar kur.
Bunlar bir çözüm vermiyorsa, o zaman oyunlarda sorun var demektir. Yani mantıken başka bir sonuç çıkmıyor. Ayrıca bir çözüm bulursan burada paylaş. İleride bu tarz sorunları olanlara yardımcı olur.
medjaii öyle olmuyo oda zaten crack olur.
BAŞKA OYUNLARDA BÖYLE YAPMIYOR. (ŞİMDİ BİLGİSAYARIMDA FİFA 2007, GENARALS ,RED ALERT, SPIDER MAN 2YÜKLÜ AMA BÖTLE BİRRŞEY YAPMADILAR) FAORAMATIDA DAHA YENİ ATTIRDIM. DİREX9 YÜKLEDİM OYUNUN İÇİNDEKİNİ. BİRDE YENDEN FORMAT ATTIRSAM KESİN ÇALIŞIRMI?
abi senin oyun 18 wheels of steel across america veya haulin pedal to the metal den biriyse eğer oyunun resmi sitesinden versiyonunu yükselt