Arkadaşlar haftaya Windows Vista Home Basic yüklemeyi düşünüyorum ama sistemim kaldırırmı bilmiyorum
Intel P4 HT Processor
512 MB DDR2 400 MHz RAM
80 GB HDD
256 MB NVIDIA GRAFİK KARTI
ASROCK Anakart DUAL CANAL
sizce bu sistem vistayı çalıştırırmı??
Arkadaşlar haftaya Windows Vista Home Basic yüklemeyi düşünüyorum ama sistemim kaldırırmı bilmiyorum
Intel P4 HT Processor
512 MB DDR2 400 MHz RAM
80 GB HDD
256 MB NVIDIA GRAFİK KARTI
ASROCK Anakart DUAL CANAL
sizce bu sistem vistayı çalıştırırmı??
ultimate olmasada business da işini görür :)
basic kuracağına 1gb ram yap home premiumu kur daha iyi
1gb ram yaptıktan sonra neden premium kursun ki?
Ultimate kurar bütün özelliklerden yararlanır;)
business 1 gb ram ile işini görür microsoft sitesinden karşılaştırabilirsin aradaki farkları. tabii çakma vista kullanıyorsan tabii ultimate kullan :D ama lisanslı ürün ise business işini fazlası ile görür hemde daha az ödemiş olursun.
(antivirüs'den , işletim sistemine, kullandığım en küçük yazılıma kadar lisanslıdır)
(Photoshop hariç) inş bir gün onuda lisanslıyacağım
arkadaşların dedigi gibi ram terfisi yapıp yüksek sürüm vista kurman daha iyi olur, home basic kurcagına XP'ye devam et daha iyi. ayrıca 256mb ekran kartı demişsin, tam modeli yazmalısın...
http://www.microsoft.com/turkiye ... ditions/choose.mspx
Paketleri buradan karsılastırıp senin için en uygun olanını secersin;)
Basına bela almak istemiyorsan kurma... Su SP1 cıkana kadar kurmayın...
t_sBasına bela almak istemiyorsan kurma... Su SP1 cıkana kadar kurmayın...bilip bilmeden konuşma, vista bela falan degil. adam gibi tanımıyorsan işletim sistemini başkalarınıda yanlış yönlendirme. begenmiyorsan kötü diyebilirsin yada onermeyebilirsin, abartı kelimelerle kandırma milleti.
elazigliElaziglıya kesinlikle katılıyorum vista tamamiyle bir devrimdir hız görsellik ve güvenlik istiyorsan vista bu işi için 1 numaradır ayrıca bela felanda degildir.t_sBasına bela almak istemiyorsan kurma... Su SP1 cıkana kadar kurmayın...bilip bilmeden konuşma, vista bela falan degil. adam gibi tanımıyorsan işletim sistemini başkalarınıda yanlış yönlendirme. begenmiyorsan kötü diyebilirsin yada onermeyebilirsin, abartı kelimelerle kandırma milleti.
vistada gün geçtikte perf. artıyor..Xp de ise hantallaşıyor..buna ne demeli sayın t_s?
Arkadaşım sana önerim toplam 2GB ıle Vıstanın ya home premıum veya utımate surumunu kurman. Onun dısındakı butun paketler sana ya fazla yada az gelecektır.
Arkadaşlar Önerileriniz için teşekkür ederim ama ultimate kurarak sistemi yormaya niyetim yok ama ram i 1gb yapabilirim. Şu an 512 MB RAM la vista basic kurdum XP ile aynı hızda çalışıyo RAM de 1GB olursa işimi görür.
AERONUN tek görevi pencereleri saydam yapıyo bu da benim için pek gerekli değil
başa bela deilde ondan mı millet o forum senin bu forum benim cayır cayır driver arıyo, başa bela deilde ondan mı millet ekstradan bi saydam pencere göstercek diye en ucuzu 12o milyon olan direx 10 destekli ekran kartı alıyo. ayrıca neden heryede dedikodu programlarını geçti servic packi yok şu tarih yok betası yok kılı tüyü millet bekliyo madem bu kadar güvenli neden bi yamaya ihtiyaç duyuyo hemde ultimate bu kadar fahiş bi fiyatla satılırken. bunların hepsinin donanım firmalarıyla ilgili bi strateji olduğunu herkes biliyo microsoftu savunucanıza sizi sömürdükleri için karşı koymanız gerekiyo aslında. ben şahsen 1 kuruş vermem microsft gibi bi kapitalist sömürücüye siz savunun. korsan kullananlarda kullanın valla boşverin
Arkadaşlar bende xp sp2 kullanıyorum vista ultımate yüklemek istiyorum şunlarada bir bakarmsınız
intel inside pentium 4
32 bit
512 mb ram
3.00 GHz
BU ÇALIŞTIRIRMI