Bilgisayarım :)
kartı yeni aldın galiba güle güle kullan bişey diyecem ara ara kartı okşar gibi elliyorsun da çok seviyorsun galiba :-) ama keşke almışken stok fanlı değilde özel soğutuculu bir kart alsaydın
İlk önce yeni ekran kartın hayırlı olsun,güle güle kullan ve
glscgn arkadaşıma katılıyorum keşke özel soğutuculu olan modellerden birini alsaydın ve ayrıca senden modladığın kasanın resimlerini bekliyorum,merak ettim :)
keşke iyi bi fan alsaydın su soğutma sistemi bu devirde anca yeter şaka bir yana güle güle kullan..
Hayırlı olsun.Arkadaşlara katılıyorum.Keşke Stok fan modeli yerine en azından aynı fiyata olan XFX Black edition alsaydın.Twin Frozr veya DirectCu biraz pahalı ona göre..
Tekrar hayırlı olsun...
Hayırlı Olsun Yeni Kartın ...Arkadaşların da Dediği Gibi Msi Twin Frozr III modelini alsaydın soğutması çok iyi ama his t ekötü marka değil ..
vapor un un soğutmasını arasın bence işlemci ney bu arada merak ettimde bide ram ler galiba ocz gold
vapor un un soğutmasını arasın bence işlemci ney bu arada merak ettimde bide ram ler galiba oczKasayı tekrar boyayacağım Mat SiyahCPU: AMD Phenom II X4 955 3.6 Ghz -OC-
CPU Cooler: Xilence Black Hawk
GPU: HIS HD 6950 2GB 256Bit 5000Mhz - 800 Mhz Bıos change _HD 6970_
Motherboard: Gigabyte 890FXA-UD 5 DDR3 AM3 -2000Mhz- Ultra Durable
RAM: OCZ Platinum 1333MHz (2x4GB) 8GB CL7 DDR3 Low Voltage -OCZ3P1333LV4GK-
PSU: Epsilon +80Plus 700Watt
HDD: WD 1TB Caviar Black Sata 3 64Mb 7200Rpm
MONITOR: Acer X233H Full HD 1080P -23LCD-
DVD Drive: Asus DVD-R LightScribe 24X -(24B3LT)-
CASE: ThermalTake M9 Moding
KEYBOARD: Logitech G19 & G15
MOUSE: Logitech Performance MX -Darkfield-
WEB CAM: Logitech C510 HD
SOUND SYSTEM: Logitech Z2300
ANTiViRUS: KasperSky PURE
sistemi süper uzun yıllar kullanırsın inşallah
tesekkür ederim :)
Alıntı: Şükrü Uğurlutoprak14.07.2011 17:28:34Video'da Phenom x4 955 olduğu yazıyor...
Kasa gerçekten iyi mod yapmışsın.Yanı orjinal Pleksi'mi sen mi yaptın?
Bence kasa içini mat veya parlak siyaha boya.Daha cix olur...
Bu konuyu cok önceden açtım eski kasam ve sistemim var
Link : https://www.chip.com.tr/forum/pc-kasalar-kapisiyor_t143695.html
Kasan hoşuma gitti :) gerçekten fanlar da şık duruyor ekran kartın tekrardan hayırlı olsun.