Arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri şunlar
Ekran Kartı : Asus hd 5870 v2
Ana Kart : İntel p7p55d-e deluxe
İşlemci : İntel İ7 870
Ram : 8 Gb
Bu pc artık bana biraz biraz az gelmeye başladı ben araştırdım Hd 7970 de karar kıldım
ama anakart ve işlemci için bişey düşünemedim sizce yeterli ve iyiler mi yoksa başka bişey önerebilirmisiniz ?
Herkeze şimdiden çok teşekkür ederim
Bilgisayarıma çeki düzen veriyorum
Lütfen konuya cevap verebilirmisiniz ?
mümkün degil o kadar sistemin agır gelmesi ne oynadınız da begenmediniz anlamadım ki
yine de agır derseniz psu kaynaklıdır veya o kadar para verdiğiniz sisteme kırık işeltim sistemi kurmuşsunuzdur ondan kaynaklanabilir
işletim sistemi kırık değil kesinlikle eminim psu 650 watt olması lazım ve bf 3 high da 1920x1080 de akıcı bir şekilde oynatıyo ama ultrada hafifçe kasıyo oyüzden alıcam
Ya takıntım var madem pcye alıyorum oyunları ultrada oynatsın bari
win 7 kutulu
oyun orijinal
psu da normal onlarla alakası yokki benim amacım ekran kartı dışındakiler sağlam mı diye sormaktı ama yanlış belirttim
bazılarına bazı şeyler batıyo heralde senın çözümün basit git bitane 650tllik pc al onla 2 sene geçir hatalarla onla bunla uğraş yada git lokantada komilik yap eşsek gibi calıs oda olmadı git inşaatlarda calıs biraz paranın ve hayatın değerini anlayın bukdar yawsak olmayın kar-de-şi-m.
Fazla takıntılarım olduğu için bana bukadar ağır muamele ettiniz ya allah sizden razı olsun bi soruya cevapda veremediniz bukadarsınız
işletim sistemi kırık değil kesinlikle eminim psu 650 watt olması lazım ve bf 3 high da 1920x1080 de akıcı bir şekilde oynatıyo ama ultrada hafifçe kasıyo oyüzden alıO sisteme 650 watt yeter hatta hd4850 ile cf bile yaparsınız;
http://www.vatanbilgisayar.com/E ... ils.aspx?I_ID=57034
Takıntınız varsa alın ve cf yapın.