bilgisayarıma kaç tane aynı anda windows kurabilrim?
bilgisayarıma birden fazla windows kuracağım.
hem xp
hem vista
hem 7
hem de 8
kurabilirmiyim?
cevaplarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum.
bilgisayarıma kaç tane aynı anda windows kurabilrm
- 1
- 2
sen hiç denedinmi peki?
yarına eski bilgisayarımda deniyeceğim
disk soru ndeil kapasiten yeterli sistemin yeterli oldugun sürece bir dünya bölüm açıp orlara işletim sistemlerini kurabilirsin ama gereksiz bir işlem sanal makinayıda salla kuracaksan 2 adet mesela xp win7 yada win&linux gibi önyüklemeden halledilmiş olanıdır en iyisi öle sanalı manalı salla :) SENİN İÇİN sonra sorun çıkar ıvıdık zıbıdık
:D :D
Ben de sürekli XP kurup baya kullandıktan sonra W7 yapıyorum.Baya bi zaman daha geçiyor Xp kurasım geliyor bilgisayara
O yüzden bi deniyeceğim :D
Bu arada yanıt gönderirken klavye yön tuşları bazen çalışıyor bazen çalışmıyor
Bazen de yön tuşlarına basınca, yukarıdaki kayan reklamları değişiyor.Siz de de öyle mi
Korkma dostum donanıma hiçbişey olmaz. Sonuçya yazılım kurup kaldırıyoruz. Hardiske balyozla vurmuyoruz ya. Sıkıldınmı basarsın hardiske formatı olur biter.YANLIŞ VAREĞER BU SİSTEMLERİ ÖNYÜKLEMELİ DEİLDE SANAL OLARAK KURARSAN AYNI ANDA 4-5 işletim sisteminden dolayı işlemcinin sıcaklıgı vb parçların sıcaklıgı artacaktar lütfen dogru bilgi verelim
harddiskinde yer varsa doldurana kadar kur...
ben tüm windows versiyonlarını kurmayı düşünüyorum
Ben de o zaman bi tanesine ubuntu mu kursam ? :) bir zararı falan var mı?
pardon 4 limit derken harddiski 4 ayrı boot edilebilir parçaya bölmeyi ve o parçalara farklı OS yüklemeyi kastetmiştim, yoksa tek sürücü altında da birden fazla yüklenip kullanılabilir tabi sağlıklıeğer anakartın gpt disklerden boot etmeyi destekliyorsa gpt biçimli disklerde fiziksel bölüm limiti yok
- 1
- 2