memduhbey sormuş:
windows açılırken şifre istiyor nasıl çözebilirim
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
P4 2.8 CPU
27 inç flat mönitör
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)
memduhbey sormuş:
windows açılırken şifre istiyor nasıl çözebilirim
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
P4 2.8 CPU
27 inç flat mönitör
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)
birde şifre bölümüne hiç birşey yazmadan enter lamayı dene olmazsa çözüm korkulu rüya format kolay gelsin...
Orda ipucu var orayı tıkla ipucu çıkar ama eğer şifreyi alırken ipucu yazmışsan.
2. bir çözüm ise güvenli kipte açın.
güvenli kipte açmak için bilgisayarınızı açarken(düğmeye bastığınız andan itibaren)F8 tuşuna sürek li basıp çekin basıp çekin siyah bir pencere gelecek oradan güvenli mod deyin veAdministrator olarak oturum açın.Daha onra Denetim masası>>kullanıcı hesaplarından tüm şifreleri kaldır deyin.reset atın . bu kadar şifre falan kalmadı
eğer administrator şifrelendiyse senin çözüm işe yaramaz andi. %100 yolu erd2008 ile bilgisayarı acıp passwordu resetlemek. (erd 2008 cd den boot olup açılabilen bir işetim sistemi)
dikkat edersen %100 dedim :))
bence de güvenli kipten başlatmayı dene. Benim de öyle bir sorunum olmuştu ve öyle halletmiştim.
Selamlar,
Passware programının bir Toolu var şifreyi resetliyor (12345 yapıyor Default olarak) onu kullanmanı tavsiye ederim...
Link istersen gönderebilirim...
Admin şifresini resetliyor zaten....
Bilgisayar XP yüklü ise windows açılışınada şifre koydunuz ve şifrenizi unutunuz ise yapacağınız iş çok basit. bilgisayarı baştan açın ve açılırken F8 komutuna basın karşınıza çıkan seçeneklerden "güvenli modda aç" seçeneğini girin windows şifre sormadan açılacaktır. bundan sonra yapmanız gereken denetim masasına girip yeni kullanıcı açıp eski kullnıcıyı devre dışı bırakın......