karspersiky indir o siler o müthiş bir program :D
Bilgisayarıma virüs girdi Help Help! :(
Aboww bu Kis nası bişey böle Bilgisayarın açlışını 8 saniye kadar uzattı :(Valla yunus, indirmez olaydım o temayı Bilgisayarın içine ettim.. Zaten zar zor kaldırıyordu programları.. Malwarebytes indirdim tarattım dolu trojan ve malware buldu.. Onları sildim. Sonra SuperAntiSpyware indirdim onunlada tarattım 8 tane de o buldu onları da sildim. Sonra Avast Free indirdim onlada tarattım ama o birşey bulmadı.. Sonra Trojan Remover indirdim birde onunla tarattım 2-3 tane truva da o buldu onları da sildim.. Sonra Trojan Remover ve Malwarebytes programlarını bilgisayardan kaldırdım. Şimdi sistemde virüs yok ama Avast'tan dolayı biraz kasıyor bilgisayar.Haa birde Google Chrome'a girince çok kasıyordu İşlemci %100 oluyordu[*<] , onu sildim yerine Firefox kurdum.. Şimdi biraz rahatladı sistem.. Ama hala hasta, atlatamadı bir türlü üstündeki kırgınlığı
bilgisayarima virus girdi help-helpGüzel fıkraymış abi.
Temel ile dursun bir gün deniz kenarında güneşlenirken denizden Help Help Help Help Me diye bağıran bir kadını görmüşler temel demiş dursun'a dursun av hatun seni yanına çağırıyor demiş dursunda yok ula kocası ordaysa döver beni gitmiyorum demiş :
Ram kullanımına dikkat .Bilgisayar hapı yuttu şindi :(Korkma yunus.. avp.exe Kaspersky'nin endişelenme. Bendede öyleydi işte kaldırdım bilgisayardan.. Yerine Avast kurdum. avp.exe senin gibi Ram kullanımı çoktu bende de.. Sonlandırayım dedim sistem izin vermedi.. Bence Kaspersky'i kaldır bilgisayarın yavaşlıyorsa..Son Düzenleme: Kapalı Hesap (230936) ~ 12 Mart 2012 18:16
yav arkadaşlar avast kasmaz benim bilgisayarımın 256Mb RAM i var
hatta avast ile arka planda tarama yapıyorum
arka planda tarama çalıştığı halde bilgisayar kasılmıyor hatta tam aksine hızlanıyor
avast ı indirdim bilgisayar hızlandı ya bu ne biçim iştir :D
Vala kis az önce bişeyler yazdı caps alamadım çok hızlı geçti :D
LOCAL mokal bişeyler diyodu (Virüstür kesin)
Program sağ alt köşede truva atlarından slayt gösterisi yapıyor maşallah :D
320 GB ın 300 GB ı doluymuş.Bu sayede bunuda öğrenmiş olduk :)
Tarama devam ediyor :D
Ben bu sayfaya bilgisayarım virüslüyken göndermiştim konuyu. Heralde bu sayfadan size de bulaştı benim virüs.
Vay seniCPU nun virüs taratırken %100 olması normal.. Ya görev yöneticisindeki CPU göstergesi fareyi kıpırdatmaktan bile etkileniyor deneyin isterseniz.. Ama bunu anlamak için hiçbir program çalışmayacak sistem rahat olacak.
Eğer öyleyse elimizden çekeceğin varGörev yöneticisini açın cpu göstergesine bakın bakarken de fareyi çok hızlı sallayın nasıl yükseliyor
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (230936) ~ 12 Mart 2012 18:58
Bi bitmedi gitti şu tarama yaw
Zaten önceden de duymuştum KİS in sistemi yorduğunu ve tarama süresinin uzun olduğunu
Fakat iyi şeylerde söyleniyordu bi forumda
Sisteme virüs girmesi imkansız falan diye
Bide size bişey sorcam NOD32 nası bi program.PC yi alalı 3 yıl oldu daha NOD32 kullanmadım:)
Avira ile de çok kötü anılarım var :(
Bi bitmedi gitti şu tarama yawNOD32 indirmiştim bi kere. Hiç beğenmedim. Sonra bir ara Avira ile devam ettim onu da beğenmedim. İkide bir ekranın köşesinden deve-cüce oynar gibi çıkıp çıkıp iniyor.. En sonunda Avast kurdum işte..
Zaten önceden de duymuştum KİS in sistemi yorduğunu ve tarama süresinin uzun olduğunu
Fakat iyi şeylerde söyleniyordu bi forumda
Sisteme virüs girmesi imkansız falan diye
Bide size bişey sorcam NOD32 nası bi program.PC yi alalı 3 yıl oldu daha NOD32 kullanmadım:)
Avira ile de çok kötü anılarım var :(
Arkadaşlar bilgisayarıma tema indireyim dedim. Ama virüs çıktı. İşlemci %100 oldu..Şu an biraz azaldı işlemci kullanımı ama artıyor bazen... Acil hangi virüs programı siler bunu..? Bilgisayarımda virüs programı yoktu. Sadece Spybot var ama o da bir işe yaramadı :(İlk önce bilgisayarına bir antivirüs programı kur o antivirüs şirketine virüslü dosyayı gönder analiz ederler en geç 2-3 gün sonra virüs tanınır hale gelir en geç 2-3 gün sonra antivirüsü güncelleyip taratırsın bilgisayarı ve kurtulursun virüsten.Bu dosyadan bulaştı virüs!!!
Ayrıntılar şu bağlantıda:
https://www.chip.com.tr/forum/sup ... teleri_t216075.htmlSon Düzenleme: Kapalı Hesap (230936) ~ 12 Mart 2012 21:33