arkadaşlar bilgisayarıma windows xp sp2 yada sp3 yükleyemiyorum. halen windows professional sp1 kullanıyorum. üst işletim sistemine bi türlü yükseltemedim. format atıyorum bilgisayarda ne var ne yok siliyorum. win xp sp2 kuruyorum tam ön yüklemeyi yaptıktan sonra asıl yüklemeye gecerken win xp acılış ekranı geliyor orda tıkanıyor donup kalıyor. işin ilginc tarafı pardus bile kuramadım. yine aynı sorun oldu. pardustada %40 kurdu hata verdi yüklemedi. Yardımcı olursanız Sevinirim.
pc özellikleri pentinum 4
2,8gb mhz 512mb ram 128 ekran kartı 80 hdd
Bilgisayarıma Windows xp sp2 yükleyemiyorum?YARDIM
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Yıllanmış Üye
427 mesaj
verdiği hatayı bize iletmemen iyi olmuş yoksa mazallah sorununu çözme gafletinde bulunurduk. arkadaşım bir bilgisayarın sorunsuz çalışması için tek bir sebep vardır yani mükemmel olmalıdır. sorunlu çalışması içinse nerdeyse milyonlarca ihtimal vardır. sen bilgisayarcıları fazla abartıyorsun çok az bilgisayarcı aynı zamanda müneccimdir.
Son Düzenleme: Alibaba ~ 08 Nisan 2008 20:00
Üye
57 mesaj
Büyük ihtimalle ram sorunu olduğunu düşünüyorum.Ramlerde sorun olduğunda format işlemi tamamlanmadan donmalara yol açar bilgisayar.Ancak yine de sp2de sorun yaşıyorsan sp2yi kolay bir şekilde cd ye entegre edebilirsin.Böylece artık senin de sp2li bir windowsun olur.