herkese slmlar 1 hafta önce oyun pc si aldım özellikleri yüksek bf3 rahatlıkla oynata biliyorum yüksek performansta ekranda herhangi bir kayma sorun vs yok....ama internet sayfasını actıgımda bilgisayar klasörünü açtıgımda hareketli küçük noktalar çıkıyo bunun sebeni nedir önemlimidir lüften bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi şimdiden emeginiz için tsk ederim
resmini eklemeye sizlere sunmaya calıştım ama başaramadım
bilgisayarımda hareketli noktalar çıkıyo yardım
Ekran kartına oc yapmış olma ihtimalin nedir. Ama şöyle bir şeyde var oc yapmış olsan oyunlardada böyle noktalar çıkabilir. Sen bi PC özelliklerini yaz öyle bir bakalım...
PC ÖZELLİKLERİ
WİN7 64 BİT
İ7 2600K OC AMA OC YAPMADIM
ATI 2GB HD 6790 EKRAN KARTI
8 GB RAM
1.5 TB HRDDK
OYUNLARDA Bİ SORUN YOK İNTERNET SAYFASINI ACTIGIMDA OLUYO VE GICIK EDICI BI DURUMM
Tarayıcı kaynaklı olabilir belkide sorun. Başka bir tarıyıcı kullan yada kullandığın tarayıcıyı komple kaldır ve tekrar yükle. Çünkü Chrome gibi tarayıcıların uzantı özelliği mevcut, belli olmaz ama uzantılar çakışıyor olabilir yada ne bileyim sorun ekrarn kartı değilde işlemcidende olabilri o kadar uzantıyı çalıştırmakta zorlanıyor olabilir. Bunları göz ardı etme onun dışında neden kaynaklandığına dair biir fikrim yok...