arkadaşlar benim sorunum bilgisayarım açılışta direk açılmıyor F1 e tıklamam lazım açılması için bundan bir kaç gün için bu sorun için bios pilini değiştirdim ama yine aynı sorun
üstte aynen şu uyarı var ;
CHMOS checksun error -Defaults loaded
hemen altta
Press F1 to continue DELL to enter SETUP advanced Bios Features aynen bu şekilde ve hemen Delete tuşuna tıklayıp bios a giriyorum ordan da Chamos Features Halt on u tıklayıp onu tıklayıp seçeneklerden all but not keyboard ı No error yapıyorum kaydediyorum çıkıyorum tekrar açılış sayfası geliyor normal açılıyor pc yi kapatıp belli birm süreden sonra açtığımda aynı sorun veriyor ve all but not keyboard u No error yaptığım şekil aynı olmuyor saygılarımla iyi çalışmalar
Bilgisayarımda olan sorun
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
flopy ayarın acık bios pilini cıkardıgın ıcın sistem defult yanı varsayılan olmus biosa girip flopy enabled yazan kısmı disabled yap kaydet ve cık sonra biosunuöncelikle ilgin için tşk ederim ama ben bios a giriyorum da flopy enabled i bulamıyorum bir türlü bulamadım chmos Features advence kısmına bakıyorum bulamadım nasıl iş bu anlamadım yardımcı olurmusun tşk ler