Arkadaslar Benım bılgısayarımın ilk basta hardiskınde bır problem olduğunu sanıyorumharddiskı bırlestırdım denetledım ve bu bakımları yaptıktan sonra bıle bana sorun cıkartıyor.Acıkcası bılgısayarım bıraz fazla program calsıtırınca kasılıyo ve hıcbırsey yapmıyor ekran donup kalıyo ve sonrasında ben yeter dıyıp bılgısayarı ups ten cekıverıyorum.Sonra tekrar baslattığımda ise Prımary slave drıve fails dıyor ve tekrar acıp kapatıp sonrada ide kablosunu cıkarıp takınca zar zor acılıyo.Sorun işlemcıde mı harddıskte mı anlamadım bana bır yardımcı olursanız sevınırım saolun.
Bilgisayarımdakı sorunlar
AMD sempron 2500 Soket A 512 mb ram 400 mhz Asus A7V600-x anakart128 mb geforce ekran kartı daha önce b u programlar calısırken hıc bole bır sey yok bu bu sorun yaklasık 2 ay once vardı yanı sorun hard disk görünüyor bana f1 veya del seceneğini ve prımary drıve fails diyor su son zamanlarda ise kasılmalar ve donmalar gerceklesıyo bilmiyorum neden bence samsung harddıskımden olabılır belkıde değil bilmiyorum
tabi 512mb ta kaç program çalştrdıını ve hanglerni açnca kastıınıda bi yazarmsn ve asla bilgisayarın elektriini açkken kesme
Sunlar calısıyodu normal bır sekılde:opera web brow.-Avıra antıvırus bırgısayar vırus taraması(Luke Fıle walker)-Wındows Lıve messenger-windows medı player 10 calısıyordu bende daha once de cok yaptığım gıbı adaware programını calıstırnca bıraz calıstı ve donup kaldı bır daha duzelmedı bende zorakı fısı cektım bılgısayarımın yasladndığını duzunmeye basladım artık.unların hepsıde normalde 500 mb ram yapar deneyen bılır hıc olmamıstı ılk kez karsılasıyorum sımdıden tesekkurler.