arkadaşlar kendime yeni bir bilgisayar toplıcam ve eski yani şuanda kullandığım bilgisayarımı satıcam yeni sistemim için kasanın içinden bazı parçaları çıkarcam. Sorum şu iş yerinden bir arkadaşım istiyor ben eksikleri tamamlarım diyor ama kendisine bir fiyat veremedim çünkü bu konulardan çok uzağım. Yeni sistemim için gelecek para biraz çok iyi olucak ama iş arkadaşımada çok yüksek fiyat vermek istemiyorum size yazacağım sistemin değeri nedir sizce, kaça satarsam 2 mizin içide rahat olur sonuçta iş arkadaşıyız birbirimizin yüzüne bakıcaz her zaman.
Ayrıntılarıyla sistem ve içinden alacağım paralar :
yeni sistemim için monitörü alıcam malum zaten bunun dışında kasanın içinden (600 w power, hdd,dvd writer) kasanın içinden bu ürünleri aldıktan sonra ona vereceğim.
ona vereceğim kasa ve içindekiler :
intel Quad 2,66 mhz Q8400 işlemci
asus P5QL_SE anakart
2x2 1066 mhz kington hprerix ram
sapphire HD6870 ekrankartı (daha 6-7 ay garantisi var )
Bu sistemi 2009 yılında aldım. hiç oc olmadı. zaten arkadaşım da gelip görecek sisce sitemin hakkı nedir. Bilen arkadaşlarım bir fiyat yazarsa çok sevinirim çünü ben bu 2. el işlerinden hiç anlamıyorum. Aldığım malzemelerde power hariç aslında çok pahallı mallar değil ama 0 parası vermekte istemem onlar için.