Arkadaşlar çoğunlukla oyuna yönelik bir bilgisayar istiyorum.Öyle klasor açması için 5-10 saniye beklemek,bi yerden bi yere dosya atarken saatlerce beklemek istemiyorum.Ama çoğunluğu oyuna verdim.Bi sistem topladım.Siz iyi kötü söyleyin.Bütçe:1600
Bilgisayarımın Son Hali Arkadaşlar-Haftaya Alıyorm
- 1
- 2
Eyvallah kardeş yorumun için :)
SATA 3-SATA 2 fark koyarmı arkadaş ? :) Koyarsa ayakkabıları sonra sildiririz.
Gerek yok ozaman :) Diğer yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Phenom II X4 945'i bende siteminde kullanıyorum çok stabil, sıcaklık ve oc durumu münkemmel denicek seviyede B.E olmamasına rağmen güle güle kullanın
Teşekkür ettim kardeş yorumun için.. :)
@Sürmenajın sistem daha iyi...
Aslında powerin Watt ını o kadar yüksek istemiyorum.Malum ebeveynler gelecek yüksek elektrik faturasından direk bilgisayarı suçlarlar ve haklılar.600 w 700 w arasında kaç tl oynar bilmiyorum ama zaten evin çekeceği elektriktende emin değilim.Ne kadar az o kadar iyi gibi duruyor.
Ramde dual yerine tek tek önermişin.Performansda pek farkedermi ?
HDD stokta yok.Stok beklemek içinde pek zamanım yok olanlardan önerebilirmisin.Özellikle izmit ve internette olanlardan.
Ayrıca monitorum 1650x1050 çözünürlük destekliyor."2560x1600" destekleyebilen bi ekran kartı iyi olurmu monitöre.
ne o 2560x1600 damı kullanmayı düşünüyorsun :)
Kullanamadıktan sonra düşünsem kaç yazarki :) Demek istediğim bu kart iyi monitörlere layık.
o çöz. ekran kartlarının çoğunda yazar.
ama bant genişliği + bellek hızı ve saat hızı düşük ise yani güçsüz cılız bir kart ise değil 2560 1280'de bile kasar. öyle yüksek çöz. için 6950 modeli yeterli fakat piyasada o tip monitörler yok bildiğim kadarıyla.
senin monitörün çöz. iyiymiş 1650* az değil.
Gerçekci bir şekilde oynarsın.
Sağolasın arkadaş yorumun için :) Açıklayıcı oldu.
Sağol arkadaş bu kasayı almayı düşünüyorum.
Peki arkadaş sana bir sorum olcak.Çok ses çıkartıyomu kasa ?
Sağol kardeş başka yorumu olan varmı beyler ?
- 1
- 2