Bilgisayarın açılışı hakkında sorun.

HPQ-User
27-03-2011, 15:00   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

spoody sormuş:
1 yıldrı kullandığım  pc ufak bir arıza yaptı. pc çökmüştü. sonra  format atıldı. formattan sonra  pc yi eve getirdiğimde  açmaya çalıştım. pc normal olarak açılıyor. fakat renkli windowsxp  yazısının  çıktığı siyah bekleme  ekranına  gelince( yeşil doldurma çubuğun sağa sola gittiği ekran)  flu bir görüntü ile  donup kalıyor. pc ye  reset düğmesinden reset attığımda  ise  normal olarak açılıyor. işin  ilginci ise  bu şekilde devam ederken   bir gün  pc yi kapatırken  flash belleğimi pc ye takılı unutmuştum. sonraki gün  pc yi açmak istediğimde  hiçbir donma  olmadan 1 defada   açıldı ve  hala flash bellek takılı halde  kullanıyorum ve   bir sorun yok. bunun  neden olduğu hakkında  bana  bilgi verebirmisiniz. eğer  değiştirmem gereken  yazılım  veya  donanım  varsa  gerekeni yaparım bende. ii günler kolay gelsin.

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows 9x / Me
Sistem Özellikleri:
isim  olarak hepsini bilmiyorum. daha doğrusu çok anlamıyorum. ama  4 çekirdek amd işlemci, 1 gb  ati hd ekrankartı, 4 gb  ram, iyi bir  anakart.

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)