spoody sormuş:
1 yıldrı kullandığım pc ufak bir arıza yaptı. pc çökmüştü. sonra format atıldı. formattan sonra pc yi eve getirdiğimde açmaya çalıştım. pc normal olarak açılıyor. fakat renkli windowsxp yazısının çıktığı siyah bekleme ekranına gelince( yeşil doldurma çubuğun sağa sola gittiği ekran) flu bir görüntü ile donup kalıyor. pc ye reset düğmesinden reset attığımda ise normal olarak açılıyor. işin ilginci ise bu şekilde devam ederken bir gün pc yi kapatırken flash belleğimi pc ye takılı unutmuştum. sonraki gün pc yi açmak istediğimde hiçbir donma olmadan 1 defada açıldı ve hala flash bellek takılı halde kullanıyorum ve bir sorun yok. bunun neden olduğu hakkında bana bilgi verebirmisiniz. eğer değiştirmem gereken yazılım veya donanım varsa gerekeni yaparım bende. ii günler kolay gelsin.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows 9x / Me
Sistem Özellikleri:
isim olarak hepsini bilmiyorum. daha doğrusu çok anlamıyorum. ama 4 çekirdek amd işlemci, 1 gb ati hd ekrankartı, 4 gb ram, iyi bir anakart.
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)