ARKADAŞLAR aygıtlar ve yazıcılarda bilgisayar simgesinde sorun işareti var sorun gider yapıyorum ama sürücü bulunamadı diyor format attımsada düzelmedi sorun nedir bilen varmı
Bilgisayarın bilinmeyen aygıtı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj
Dostum kablolardadır sorun, kablolarını kontrol et ya gevşemiştir ya da biri çıkmıştır.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
O aygıt aslında bi bilgisayar.
Ya senin ağında senin bildiğin birisi ya da senin bilmediğin sana bağlanmış birisi.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj
Arkadaşı da korkutmayın lütfen :D
Kapalı Hesap
4,901 mesaj
Arkadaşı da korkutmayın lütfen :İnsanlık tarihinde bilinmeyenler daima korkutucu olmuştur.
Ben olsam önce modemimi kapatır duruma bakardım.
Eğer hala o aygıt duruyorsa harddiskimi incelerdim. Eğer daha önce yüklenmiş bir işletim sisteminin yanına yüklü işletim sistemi tam olarak kaldırılmadan başka bir işletim sistemi kurulmuşsa bu da olabilir.
İnsanlık tarihinde bilinmeyenler daima korkutucu olmuştur.Modemi kapayıpta baktım hala aynı şekil harddiski araştır demişin windows klasörüne baktım boyutu 12,2 GB di normal boyutu dimi win 7 ultimate 32 bit kullanıyorum
Ben olsam önce modemimi kapatır duruma bakardım.
Eğer hala o aygıt duruyorsa harddiskimi incelerdim. Eğer daha önce yüklenmiş bir işletim sisteminin yanına yüklü işletim sistemi tam olarak kaldırılmadan başka bir işletim sistemi kurulmuşsa bu da olabilir.
Kapalı Hesap
4,901 mesaj
Modemi kapayıpta baktım hala aynı şekil harddiski araştır demişin windows klasörüne baktım boyutu 12,2 GB di normal boyutu dimi win 7 ultimate 32 bit kullanıBirkaç GB fazla ama sanırım oyun moyun yüklüdür.
Eğer önceden yüklenmiş bir işletim sistemini tam olarak silmeden windows kurmuşsan bu olabilir.
Ya da harddiskin bir bölümüdür.
Disk yönetime gir ve harddiskin durumlarına bi bak.
Fazladan bir bölüm varmı.
Kapalı Hesap
4,901 mesaj
Ben o bilgisayarda 4 adet disk bölümü görüyorum. Eğer kurtarma bölümü değilse muhtemel artık bölümlerdir.
Kapalı Hesap
4,901 mesaj
şimdi herşeyi silip formatlamam mıEğer format için elinde bilgisayarın kurtarma dvd si varsa, ya da driverleri ve windows cd leri varsa atmanı tavsiye ederim.
NOT: Format atarken diske format atmayı mutlaka normal biçimlendirme ile yapmalısın. hızlı biçimlendirme yapmak doğru olmaz.