j@N sormuş:
Sorunum tam olarak şudur;
Bilgisayarı açtıp oturum şifremi girdikten sonra, normal hareketlerim olan;Winamp'ı,Msn'yi,maillerimi açıyorum. Bunları açıp kullanırken bi sorun yok. Ama Fifa 2008 oyununu açtığımda, ya maçın ortasında yada daha maça girmeden bilgisayar kitleniyor. Yani sanki işlemci kilitlenmiş gibi davranıo. Reset atıktan sonra düzeliyor. Resetlerken biosa çok baktım işlemci sıcaklığına. Ama hep normaml hep normal yani 40 ile 55 dereceleri arası değişior. Zaten bnce işlemcide problem olsa msn winamp gibi işlemcileride yaptırmaz sanırım? Ama oyunu açtığımda ki bu sadece Fifa değil onu örnek verdim, Call Of Duty 4 te bu oyunlara dahil. Ekran kartınn chip settinde problem var o donuyo dicem onun soğutucusuda çok iyi, yani elimle tam oyundayken muhteşem bi sıcaklık beklerken tam tersine soğuk hissediyorum. Ama şunuda belirtmek isterimki, bazen "VPU sıfırlandı.......ayarlrınızın düzelmesi için bilgisayarı yeniden başlatmalsınız" gibi bi yazıda alıyodum. Ama hala bi anlam veremiorum çünkü bn 3 sendir bunu bilgisyarı kullanıyorum ve her zaman format attığımda aynı proğramları aynı oyunları yükler, proğramları gerektiği gibi kullanır oyunlarıda oynardım. Ama şimdi ndn böle bi hata verdiğini çözermiyorum yardımcı olursanısz sevinirm.
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
İşlemci:P4 3.0 GHZ
Anakart:Gigabyte(Ram yuvaları duall chanell değil, normal.)
Ekran Kartı:ATI Radeon 9550 128 Mb
Ram:512 Mb Kingston ve Twinmos
Harddisk:320 Gb Sata Segate&Maxtor
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.8.1.14) Gecko/20080404 Firefox/2.0.0.14