halil_2010 sormuş:
internette sayfalar geç geliyor ve donma oluyor
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
bilgim yok
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; GTB6; .NET CLR 2.0.50727)
halil_2010 sormuş:
internette sayfalar geç geliyor ve donma oluyor
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
bilgim yok
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; GTB6; .NET CLR 2.0.50727)
1. Ccleaner programıyla bilgisayarınızdaki çöpleri temizleyin.
2. Güncel bir güvenlik yazılımıyla bilgisayarınızı tarayın. NIS 2009 veya KIS 2009 öneririm.
3. Çalıştır'a "msconfig" yazıp çıkan pencerenin başlangıç sekmesinden gereksiz programları kaldırın.
4. Sürücülerinizi güncelleyin.
5. Disklerinizi birleştirin.
Uzun zamandır bilgisayarınızı formatlamıyorsanız bence formatlanmasında yarar vardır.
Eğer sorun sizden kaynaklanıyorsa yukarıdakiler sorununuzu çözecektir. Eğer sisteminiz zayıf ise ram takviyesi yapmanızda fayda vardır. Belli zamanlarda TTnet sebebiyle internet bağlantısında yavaşlama oluyor. Sorun bundan da kaynaklanabilir. Detaylı bilgi vermediğiniz için ancak tahminde bulunmak mümkün oluyor.
google chrome öneriyorum sayfaları hızlı acıyor ancak firefox kadar eklentisi yok her işinizi göremiyebilir ccleaner da kullanın mutlaka ram de kalan fazlalıkları silmesinde yardımcı olur http://www.ccleaner.com/ burdan indirebilirsiniz
arkadaşlarr vistayı nasıl crac edebiliriz
????
yanıt bekliyorumm
akrobat75arkadaşlarr vistayı nasıl crac edebilirizForumda illegal paylaşım yasaktır!
????
yanıt
bu aralar internette kopmalar oluyor onunda etkisi olabilir
1. Ccleaner programıyla bilgisayarınızdaki çöpleri temizleyin.
2. Güncel bir güvenlik yazılımı ve güncel bir solucan türü temizleme yazılımı ile tarayın
3. Çalıştır'a "msconfig" yazıp çıkan pencerenin başlangıç sekmesinden gereksiz programları kaldırın.
4. Sürücülerinizi güncelleyin.
5. Disklerinizi birleştirin.