slm arakdaşalar benim bilgisayarımın kasası aşırı derecede tozlanıyor öyleki ekran kartımın ve işlemcinim bakır aluminyum kısımları resmen kapanıyor bilgisayarı okadar açmama rağmen bir avuç toz cıkıyor pc nin içi toz yığını oluyor ayda 1 temizliyorum bıktım artık bunu nasıl durdururuz yada yavaşlatırız bilgisi olan varmı
bi arkadaş evin yüksekte ondandır dedi ama bilmiyorum .
Bilgisayarınım Kasası Neden Aşırı Tozlanıyor ?
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
71 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj
slm arakdaşalar benim bilgisayarımın kasası aşırı derecede tozlanıyor öyleki ekran kartımın ve işlemcinim bakır aluminyum kısımları resmen kapanıyor bilgisayarı okadar açmama rağmen bir avuç toz cıkıyor pc nin içi toz yığını oluyor ayda 1 temizliyorum bıktım artık bunu nasıl durdururuz yada yavaşlatırız bilgisi olan varmıevinizin yanında insaat ve fabrikalar varsa oturdugunuz mahhalenin yolu asvalt değilse ayrıca kapın penceren sürekli açıksa bilgisayarının tozlanması 2 katına çıkıyor.Denedim öylesine konuşmuyorum.
bi arkadaş evin yüksekte ondandır dedi ama bilmiyorum .
OP Üye
71 mesaj
evin önünde okular veletler sürekli koşturuyo buda tozu yukarı kaldırıyo yanındada inşşat başladı babamda sürekli pencere açar ben kapatırım o açar extra bi çözümü yokmu toz girmesini engelliyen aparat özel kasa vs gibi bi çözüm
OP Üye
71 mesaj
http://www.dirtbag.biz/covers/tower.html
aradığım şey tam olarak bu ama bunu bu site amerikan ordusuna satıyomuş usa dısı satışı yok baktımda ameriakdada akrabam yok türkiyede kendi imkanalrımızla nasıl bulabiliriz 10 20 tl fiyata orda 17 dolarla 20 dolar arsı değişiyo pahalı gibi ama cok güzel bişi
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
http://www.dirtbag.biz/covers/tower.htmlSarmışlar bilgisayarı tülbente
aradığım şey tam olarak bu ama bunu bu site amerikan ordusuna satıyomuş usa dısı satışı yok baktımda ameriakdada akrabam yok türkiyede kendi imkanalrımızla nasıl bulabiliriz 10 20 tl fiyata orda 17 dolarla 20 dolar arsı değişiyo pahalı gibi ama cok güzel biş
ne gerek var bu linkteki ürüne
al pazardan bir iki tülbent sorun bitti.