özellikle müzik dosyalarımda bi şarkıyı mesela bi çok dosya içine koymuşum,aynı şarkı 3 dosya içinde var,bunu benm için silcek tek bitane kalmasını sağlayacak güzel bi program istiyorum..help me please..
bilgisyarımı nasıl temizlicem?
Ava Find
kur,silinmesini istediğin dosyayı arat,bulduğunda silersin.Bu, dosya silme araçı değil,PC de arama yapmak için ama bu amaca yönelik kullanabilirsin.Zaten seninde istediğin o,birbirinin aynısı fazla olan dosyayı bulup silip,teke indirmek.
--
[bilgisyarımı nasıl temizlicem?]
bu ayrı bir konu.
yazdığın başlık başka,istediğin başka.
bu bi sorunmu bu başlık altında sormak istedim...ayrıca tam olarak anlatamamışım sanırım senin söylediğini bilgisyarda ara diyerek de yaparım kaç yerde çıkıyosa istemediklerimi silerim ama bnm istediğimbilgisayarı tarayıp hangi dosyalardan çok fazla olduğunuda bulabilmesi,ve benim için bu bilgisyarımı temizlemek.teşekkürler yinede
önce masa üstüne bir klasör aç,sonra albüm klasörlerinin olduğu yere gel,(mesela sende karışık,pop,arabeks,ebru gündeş vs. albüm klasörleri var) diyelimki ebru gündeşin şarkısının birinin aynısından karışık albümündede var.karışık albümünü aç,şarkıların hepsini seç sağ tıkla kes de,masa üstündeki açmış olduğun yeni klasöre gel,yapıştır.sonra ebru gündeşe gel,albümü aç şarkıları seç,masaüstündeki yeni klasöre gel,yapıştır. eger yapıştırdığın ebru gündeş şarkısından karışıktada varsa, "bu klasörde zaten 'Yorgun Geceler' adlı dosya var." diye uyarı çıkar HAYIR ı tıkla o uyarının her gelmesinde HAYIRı tıkla,ebru gündeş şarkıları yeni klasöre geçer,orda zaten olanlar dosyada kalır, sonra silersin.sonra 'POP'uda aynı şekilde vs.KISACASI SARKILARIN HEPSİNİ BİR KLASÖRDE BULUŞTUR 2 SARKI AYNI KLASÖRDE OLAMAYACAĞI İÇİN SENDE TEMİZLEMİŞ OLURSUN. sonra yeni klasöre döner tekrar şarkılarını klasörlere ayırırsın.... bu arada ebru gündeş'i ve yorgun geceleri uydurdum, bu şarkıları arama. malüm bayanlar biraz saf oluyoda :)
system mechanic diye bi program var onuna bilgisayarını tarayıp 2 veya daha fazla olan dosyaları buluyorsun ve silebiliyorsun..
therasmussystem mechanic diye bi program var onuna bilgisayarını tarayıp 2 veya daha fazla olan dosyaları buluyorsun ve silebiliyorsun..Bu program işini görür yanlız dıkkat et sistem dosyalarını da tarayıp buluyor. Silerken çok dikkatli olmalısın. Sistem dosyalarını seçme...
nightdarkI am sad.I will not helptürkçe yazsan olmaz yani
Bence kendi elinle tek tek bulup sil, bunun için bir yazılım var mı bilmiyorum ama sakata gelme diye söylüyorum, kopyalarını sileyim derken hepsinden olma da.
nightdarkI am sad.I will not helpMadem yardım etmeyeceksin ne diye bunu söyleme ihtiyacı duyuyorsun? İngilizceni konuşturmaya çalıştıysan gene olmamış, sana şimdi bir cümle yazarım tercüme edene kadar beddualar edersin bana, hey Allah'ım ya...
Dupe Checker PRO diye program var kullanabirsin
çok teşekkür ederim,cevaplar ve yorumlar için bu ik programıda deniycem umarım olur..çok sağolun tekrar..
sana tarif ettim ama aynı sorun bendede varmış.. senden önce ben denedim o programı.. bir sürü çıktı
ne diyonuz siz.. anlamıyom...türkçe konuşun
ebru bozkurt türkçede anlaştıkta şivede anlaşamadık galiba.. anlamdıysan sor, biliyosun burası bilenlerin ve bilmeyenlerin yeri.. türkçe konuşun demene gerenk yonk
ebru pardon yaa.. ben seni zannettim