Bilgitek ????

Banned
10-07-2009, 20:23   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Çocukluğumdan bu tarafa teknolojinin içerisinde olan, teknolojinin her alanı ile ilgilenen birisiyim. Fırsat bulduğum sürece tüm teknoloji yayınlarını takip etmeye çalışıyorum.
  Merak ettiğim, Mehtap Tv de yayınlanan Bilgitek programındaki o bimexten sunum yapan iki kişiden başka daha bilgisayar dünyasından hiç anlamayan,  iki kelimeyi bir ayraya getirmeyen başka teknoloji programı sunucuları varmıdır ?  Bir insan bilgisayar dünyasına nasıl bu kadar uzak olupta böyle bir program sunmaya çalışır ? Böyle kalite seviyesi düşük programlar bizlerle alay etmek içi  mi yapılıyor?

Programı takip ediyormusunuz ? Ediyorsanız görüşlerniz nelerdir ?

DaRWeLL
10-07-2009, 21:05   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,851 mesaj

programı bilmesemde daha önce teknoloji tv de buna benzer gereksiz sunucularla karşılaştım.

örneğin bilgitivi programında burcu diye bi kadını 3. sunucu olarak çıkarmışlar ekrana ki kadın daha pop-up ın ne oldugunu bilmiyor.

bunun dışında sinir oldugum bir konuda bir teknloji yada otomobil programında bir işlemci yada bir araba tanıtayım derken üreticinin verdigi brosurun direkt okundugu yerli programlar.
kardesim o kadar tanıtmayı bizde biliyoruz.iki tıklamayla o bilgilere normal seviyedeki her kullanıcı ulaşabilir...

yani sonucta kanallar ya teknoloji programı yaptım demek için böyle şeyler yapıyolar yada zaman dolduruyorlar..