ROOT\MEDIA\0000
*SndTAudio
Arkadaşlar hp pavilion 1021 kullanıyorum win7 64 bit yükledim fakat bilinmeyen bir aygıt var diğerlerinin hepsi tamam bir tek bu kaldı google ile aradım fakat hala çözüm bulamadım
Bilinmeyen aygıt
ekran kartı ve ses kartınızın sürücülerini yükledinizmi?
evet ekran kartı ve ses kartı sürücülerini yükledim diğer sürücüleride yükledim tek bu kaldı
ilginç...
ses veya ekran kartı sürücü yüklenince gitmesi gerekiyor diye biliyordum...araştırınca gördüm ki virüs diyorlar ama ne alakası var anlamadım :)
aygıt açıklamasında birşey görünüyor mu ?
dxdiag'ı açıp bakar mısınız orada herhangi bir sorun var mı ?
aygıt yöneticisinden kaldırın ve tekrar donanımlarınızı taratın..Hep aynı bu yazdığını aygıt mı çıkıyor ?
Başlat/aygıtlar ve yazıcılar
burada sorunlu aygıt var ?
bende çok araştırdım evet virüs diyenler de var bu arada norton internet security 2010 kullanıyorum :) fakat alakası yok diye düşünüyorum sorunu çözemeyince win 7 baştan kurdum bu sefer ekran ve ses kartı sürücülerini win update üzerinden yükledim herşeyi baştan yaptım şimdilik sorun yok gibi gözüküyor galiba update üzerinden verilen ile hp nin sitesindeki win 7 sürücü yazılımları farklı :)
Yardımların için teşekkürler şimdilik sorun gözükmüyor birşey olursa yine rahatsız ederim tekrar tekrar herşey için teşekkür ederim ;)
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/ ... mpid=reg_R1002_USEN
IDT High-Definition Audio CODEC Driver
TV Tuner Driver
Muhtemelen 2sinden birisi siteyi ac drivers tikla x64 x86 hangisini kurdunsa oradan yükle kur. o sekilde virus falanda olmaz ayrica hd audio ile normal audio driverslarida farkli