Bilişim Eğitim Merkezi 15 Aylık Sınırsız Eğitim...

gokhanakmercan
01-02-2012, 15:11   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

EĞİTİMDE  LİMİT SİZSİNİZ!
Bilişim Eğitim Merkezi ve InfoLANG Dil Okulları'nın tüm eğitimleri, Kariyer Kart sahiplerine bedava!

Günümüzün globalleşen dünyasında, teknoloji ve dünya ile bütünleşebilmek, tüm kurumlar ve tüm bireyler için kaçınılmaz hale geldi. Bu entegrasyonu sağlayamayan bireyler ve kurumlar öncelikle geri kalmaya ve sonra da başarısızlıkları ile yüzleşmeye mahkumdurlar.
Bilişim Eğitim Merkezi ve InfoLANG Dil Okulları'nın birikimi ile siz kursiyer adaylarımıza,  hayatınızın  en önemli fırsatını "Kariyer Kart" ile sunuyoruz.

Kariyer Kart ile,Aşağıdaki eğitimleri sınırsız alabilirsiniz...

· Microsoft Sistem Uzmanlığı - MCITP / MCSE
· Microsoft Yazılım Uzmanlığı - MCPD
· Donanım Network Uzmanlığı
· Web Yazılım Uzmanlığı
· Cisco Network Uzmanlığı (CCNA, CCNP)
· Grafik Tasarımı
· Web Tasarımı
· 3D Animasyon
· Ms Office Eğitimleri
· AutoCAD
· 3ds Max
· Genel İngilizce Eğitimleri
· İngilizce Speaking Grupları

15 aylık eğitim hakkımı bazı sebeplerden dolayı piyasa fiyatının altında 5.000 TL'ye devretmek istiyorum...
Gökhan Akmercan
0 530 252 61 34

Son Düzenleme: gokhanakmercan ~ 06 Şubat 2012 12:06
gokhanakmercan
06-02-2012, 10:41   |  #2  
OP Taze Üye
4 mesaj

Arkadaşlar bu fiyata bu eğitimi bulamazsınız !!!

cassano238
11-02-2012, 14:33   |  #3  
Yeni Üye
26 mesaj

Kesinlikle kaçırılmaz bir fırsata benziyor.Ben bu şirketin verdiği eğitimi ve sertifikalarının dunya çapındaki geçerliliğini bilen bir öğrenci olarak eğer maddi durumum elvermiş olsaydı gözüm kapalı bu tteklifi kabul edebilirdim cünkü gercekten gerek Infolang dil okulları gerekse Bilişim eğitim merkezi alanındaki uzman kadrosuyla öğretme garantisi veren ender kurumlardan biri.

Son Düzenleme: cassano238 ~ 11 Şubat 2012 14:35
gokhanakmercan
13-02-2012, 11:11   |  #4  
OP Taze Üye
4 mesaj

En son 4.750 yapabilirim arkadaşlara duyurum olsun...

ofisisi
25-02-2012, 15:22   |  #5  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
26 mesaj

Gerçekten çok iyi duruyor. Bilişim eğitim merkezi profesyonel kadrosuyla gözüm kapalı gidebileceğim bir yer.

3D Eğitmeni
09-03-2012, 11:15   |  #6  
Yeni Üye
24 mesaj

Bilgi Her Şeydir
Bilgi toplumunda yaşıyor olmanın getirdiği gereklilik yaşam boyu öğrenimin esasını oluşturarak, beraberinde kurumlarda da kendisini hissettirmeye başlamıştır.“İçinde yaşadığımız yeniçağda, zenginlik bilginin ürünüdür. Bilgi, ekonominin başlıca hammaddeleri ve en önemli ürünleri haline gelmiş bulunuyor. Günümüzde zenginlik yaratmak için gerek duyulan sermaye varlıkları arazi, bedensel emek, imalat aletleri ve fabrikalar değildir. Bunların yerini bilgi almış durumdadır.” (Thomas A. Stewart)
Donanım ve yazılım sektöründeki gelişmelere bağlı olarak mimari yazılımlarda da ilerleme kaydedilmiş olmasına verilebilir. Öncesinde elle hazırlanması haftalar süren paftalar, mimari yazılımların gelişmesine paralel olarak daha kısa sürede ve daha az zamanda hazırlanabilir hale geldi. İki boyutlu çizimden 3 boyutlu modellemeye geçildi. Bunun sonucunda hazırlanan iki boyutlu çizim 3 boyuta dönüştürülmekte, otomatik olarak kesitleri alınabilmekte, malzeme ve ışık etkisiyle foto gerçekçi resimler elde edilebilmektedir. Örneğin Autodesk firmasının ürettiği AutoCAD yazılımı ile 2 boyutlu çizimleri kısa zamanda oluştururken, 3ds max yazılımıyla gerçek hayatta olabilen ama gerçekte olmayan tasarımları yapma olanağı elde edilebilmektedir. Bu ve sayısını artırabileceğimiz diğer yazılımlar örneğin birçok mimarın tercih ettiği ArchiCAD, ADT Revit, ya da makine mühendislerinin ve teknikerlerinin daha çok tercih ettiği MDT- Inventor veya Solidworks, ya da harita mühendislerine ve teknikerlerine hitap eden NetCAD, ArcView GIS gibi yazılımlar, üniversite diplomasını tamamlayan tüm teknik kişilerin iş hayatı için ön koşul olmuştur. Aynı şekilde İnşaat Mühendislerinin teknik bilgilerini tamamlayan SAP2000, STA4-CAD, Primavera yazılımlar da ihtiyaç haline gelmiştir. Autocad , 3ds Max , Revit , Maya , Photoshop... vb
Hülya Telli
3D Eğitim Uzmanı
Bilişim ve Teknolojileri Öğretmeni

gokhanakmercan
16-04-2012, 11:46   |  #7  
OP Taze Üye
4 mesaj

Arkadaşlar çoğu yerde 4-5 günlük eğitimin fiyatı 1000-1500 TL civarı...Kaçırılmaz bir fırsat ;)

cevsun
18-08-2012, 01:48   |  #8  
Taze Üye
3 mesaj

arkadaşlar bilişim eğitim merkezi gerçekden  çok iyi bir bilişim kursudur ki microsoftdan adobe,corel,autodesk e kadar daha birçok büyük firmanın türkiye yetkili kursu olduğundan da belli Gülüş

bilisimci22
18-10-2012, 22:51   |  #9  
Taze Üye
4 mesaj

arkadaşlar bilişim eğitim merkezi alanında birçok büyük kuruluşun türkiye eğitim parneri olduğundan sertifikalarının uluslararası geçerliliği olan nadir kurslardan biri bilişim alanında amatör veya profesyonel noktada kendini geliştirmek isteyenlere tavsiye ederim..

cassano238
21-10-2012, 16:15   |  #10  
Yeni Üye
26 mesaj

Bilişim sektörunde tartışmasız en iyi kurs veren kurum bilişim eğitim merkezidir buna ben de bizzat katılıyorum