VE HERŞEYDEN ÖNCE 12. SINIF STAJINIDA GÖZE AL KARDEŞİME YER BULANA KADAR NELER ÇEKTİK WEB İŞİ KİŞİLERİN BİREYSEL YAPTIĞI İŞLER ÇOĞUNLUK OLARAK BUNU ŞİRKETSEL ANLAMDA YAPAN BELLİ YERLER VAR SEN SEN OL BUNLARI İYİ GÖZE AL 11 ÇABUK BİTER 12. SINIFTA STAJIN VAR İYİ DÜŞÜN...
Bilişim Teknolojileri Bölümü Öğrencileri
- 1
- 2
VE HERŞEYDEN ÖNCE 12. SINIF STAJINIDA GÖZE AL KARDEŞİME YER BULANA KADAR NELER ÇEKTİK WEB İŞİ KİŞİLERİN BİREYSEL YAPTIĞI İŞLER ÇOĞUNLUK OLARAK BUNU ŞİRKETSEL ANLAMDA YAPAN BELLİ YERLER VAR SEN SEN OL BUNLARI İYİ GÖZE AL 11 ÇABUK BİTER 12. SINIFTA STAJIN VAR İYİ DÜŞÜN...Bizde 12.Sınıfda staj yok 10.sınıfda 15 gün 11.sınıfda da bir ay staj yapıyorsun toplamda 300 saat işte. 2.Staj yerimin sahibinin öğretmenlik deneyimi bile var... Web,Programcılık fln o iyi biliyor. Bildiklerinide bize aktaracaktır.
Bizde 12.Sınıfda staj yok 10.sınıfda 15 gün 11.sınıfda da bir ay staj yapıyorsun toplamda 300 saat işte. 2.Staj yerimin sahibinin öğretmenlik deneyimi bile var... Web,Programcılık fln o iyi biliyor. Bildiklerinide bize aktaracaktır.O vakit düşünmene gerek birşey yok sanada yardım edecek ve katkısı çok olacaktır ;) Yaptığın şeylerle kainata katkı sağlaman dileğiyle...
Arkadaşım bak şöyle yap Veri tabanını seç okul bitince web tasarım ve grafikerlik v.s kurs(ları)na git. Ben şahsen öyle düşünüyorum. Web tasarım dışardanda rahatlıkla öğrenilebilecek bir iş 2 seneni boşuna verme. Ama veri tabanı daha zordur dışardan kursu olduğunu sanmıyorum olabilir belkide ama bence VERİ TABANI.
- 1
- 2