arkadaşlar k750 cep telefonu ile çektiyim video görüntüyü bilgisyara aktardım.ama tersine, başıaşağı gösterir. hem gülmeli hem ağlamalı bir iş bu.biliyorsunuz ki resimleri çevirmek oldur.ama video görüntüyü nasıl düzelteceyiz.yardımcı olmanızı rica ederim.bilenlerden rica ediyorum.yardımcı olsun
Biliyorum güleceksiniz
Monitörü ters çevir:) Şaka tabi. Eğer izlemek için kullandığın proğramın görüntüyü döndürme özelliği varsa onu dene. 180 derece döndür izle...
cok basit. Adobe Premiere veya Ulead Media StudioPro gibi programlarin yardimiyla 180 derece dondur ve kaydet. Ayrica bu kodeklerden de kaynaklanabilir. Ben sahsen bir film gordum VCD calarda ters gosteriyordu :) eger telefon normal formatta normal kodeklerle kayit ediyorsa bu problem degil. zaten problem olsa bile premiere ile duzeltebilirsin.
barisaydiner arkadaşımızın dediği gibi bazen codeclerden kaynaklanabiliyor. Ama codecden değilse; bir fotoğrafçıya götür, onlar büyük ihtimalle düzeltirler...
Sakın alınma ama; aklıma kamerayı ters tutup çekme olasılığın geldi. Böyle bir şey olabilri mi??
windows movie makerda video effectleri altinda rotate 90 yada rotate 270 secenekleri var. Onlari dene
mSakın alınma ama; aklıma kamerayı ters tutup çekme olasılığın geldi. Böyle bir şey olabilri mi??