Ya Benim bilgisayarımda bir gariplik var anlamıyorum.Sitemim Pentium 3 Ge Force 2 ekran kartı 256 mb ram ( Biraz eski :P ) Herneyse Ben bu bilqisayarda Sims2 yi oynuyorum , Sid Meirer's Pirates oynuyorum.Ama Uplink Ve Black And White 1 gibi daha az kasıcak oyunları rahat oynayamıyorum.Çok yavaş çalışıyorlar.Neden olabilir sizce?Çünkü bu bilqisayarı daha önce abim kullanıyordu ve o Black and White 1 i oynuyordu.Çok eski bi oyun yani yavaş çalışmasına hayret ettim.Bi ayarı falan varda benmi yapamıyorum?harddisk yeterince boş...
biLqisayar uZmanLarı bi bakıverSin
ilk olarak çözünürlük olarak 1024 800 yada 800*600 a cek.Gene rahatlamıyorsa details aa gibi ayarları medium a getir.Oyunun rahatlaması gerek.
Birde oyun oynarken virüs programi gibi calısan seylerı kapatırsan bilgisayar biraz daha rahatlar.
Not: Lütfen bir daha ki sefere aynı konuyu iki kere açma.
Ya bilerek olmadı o özür diliyorum...Dediklerinizide yapmıştım.En düşük detaylarda herşey kapalı.Ben çok şaşırdım...
zaman içinde sistemin yavaşlama göstermesi ve önceden çalıştırabildiği oyunları artık çalıştıramıyor olması normaldir.sistemindeki ağırlığı hafifletecek yöntemlere başvurmalısın.format ta temiz bir çözüm yoludur.
başarılar arkadaşım.
Format atalı daha 1 ay olmadıki?Lütfen yardım edin =(
sistem özelliklerini ayrıntılı yazarmısın arkadaşım.
Ya işte P3 700 G-forge 2 ekran kartı.256 mb ramm öle işte :D
sana bellek uyarısı alıyormusun arkadaşım?
birde küçük oyunu çalıştırabilir diye birşey yok;çünkü daha fazla grafiğe ve RAM e ihtiyacı varsa oyununun çalıştırmaz.
Hayır oyuna giriyorum.Ama oyunu yavaşlıktan oynıyamıyorum.Bilmem biliyormusunuz.Uplink denen oyunda nerdeyse hiç grafik yok.Yani o oyunu bile çok yavaş çalıştırıyor.Ama The Sims2 yi oynıyabiliyordum...
oyun yavaşladığı esnada Windows tuşuna yada Alt+Esc tuşuna basıp oyunu aşağı al ve windows güvenlik duvarının uyarı verip vermediğine bak.eğer uyarı veriyorsa engellemeyi kaldır seçeneğini seçerek halledebilirsin.
dşünüp te aktarabileceğim fikirlerim bu kadar :)
kolay gelsin...